Asiakasomistajapäivät

Keskimaan Prismoissa vietetään Asiakasomistajapäiviä 4.–10.4.2022

S-Etukortilla käyttötavaroista -15%

Asiakasomistajapäivät Keskimaan Prismoissa 4.–10.4.2022

Etu on saatavissa viihteen, kodintekniikan, pukeutumisen,  sportin, kodin, pihan ja puutarhan  sekä remontoinnin tuotteista.

Etu ei koske elintarvikkeita, eläinruokaa ja -tarvikkeita, hygieniatuotteita, kertakäyttöastioita, kosmetiikkaa, luku- ja aurinkolaseja, kynttilöitä, puhdistusaineita, siivoustarvikkeita, sanoma- ja aikakauslehtiä, tupakointi- ja alkoholituotteita, osaa lastentarvikkeista (päivittäistavaraosastolla myytävät tuotteet), vaippoja, pehmopapereita, postimerkkejä, adresseja, urheiluravinteita, vitamiineja, hivenaineita, retkimuonaa, Esd-tuotteita, lompakontäyttöjä, PS4-latauskortteja, 3G-paketteja, puhelinliittymiä eikä Saunalahti Prepaid -kortteja. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin.

Ota Keskimaan Prismat seurantaan somessa:

Liity asiakasomistajaksi

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan osuuskaupan osuusmaksu (100 €). Sen voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk:n kuluessa. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat ja asiakkuuden aikana kertyneet tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta: S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma-pe 8-20, p. 010 76 5858 (0,088 €/min).