ABC Säännöt


ABC-mobiilin arvonnan säännöt

ABC-mobiili arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Osuuskauppa Keskimaa, Ahjokatu 7, 40320 Jyväskylä.

2. Kampanja-aika

Kampanjaan voi osallistua 6.6.2022 klo 0.01 – 26.6.2022 klo 23.59.

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuu tankkaamalla Keskimaan ABC Laukaan asemalla ABC-mobiililla 6.6.2022 klo 0.01 – 26.6.2022 klo 23.59 välisenä aikana. Kampanjaan voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt, jotka asioivat Keskimaan ABC Laukaan asemalla käyttäen ABC-mobiilia.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ABC-mobiilin järjestelmässä olevien yhteystietojen mukaan soittamalla. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 3 vrk:n aikana, voitto mitätöityy. Voittajan nimi julkaistaan Osuuskauppa Keskimaan omissa medioissa sekä sosiaalisessa mediassa. Voittajan on lunastettava voittonsa neljän viikon sisällä ilmoituksesta. Jos voittoa ei lunasteta, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa voitto uudelleen.

Arvonta suoritetaan Osuuskauppa Keskimaan ja SOK Median toimesta. Arvontaan osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista, mistä johtuen osallistumisilmoitus jää arvonnan ulkopuolelle.

5. Arvontapalkinto

Arvontapalkinto on 100 euron arvoinen S-ryhmän lahjakortti. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tuotteeksi.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Osuuskauppa Keskimaa rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnasta aiheutuvat arpajaisverot.

7. Sääntöjen muuttaminen

Osuuskauppa Keskimaa pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan osoitteessa http://www.keskimaa.fi/abc_saannot

8. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Asiakkaan tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin ABC-mobiilin lataamisen ja käyttöönoton yhteydessä. Muita tietoja ei kerätä. Tutustu Osuuskauppa Keskimaan tietosuojaan osoitteessa keskimaa.fi/tietosuoja