Säännöt


Keskimaan kilpailuiden säännöt

Arvonta S-mobiilin ladanneiden kesken

1. Arvonnan järjestäjä

Osuuskauppa Keskimaa, Ahjokatu 7, 40320 Jyväskylä.

 

2. Kampanja-aika

Kampanjaan voi osallistua 3.4.2023 – 30.6.2023

 

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuu automaattisesti kaikki uudet S-mobiilikäyttäjät, jotka ovat ladanneet S-mobiilin itselleen 3.4.2023 – 30.6.2023 välillä.

 

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti asiakasomistajarekisterissä olevien tietojen mukaan sähköpostilla tai puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 2 viikon aikana, arvotaan uusi voittaja. Voittajan nimi voidaan julkaista Osuuskauppa Keskimaan omissa medioissa sekä sosiaalisessa mediassa. Voittajan on lunastettava voittonsa kahden viikon sisällä ilmoituksesta. Jos voittoa ei lunasteta, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa voitto uudelleen.

Arvonta suoritetaan SOK:n kohdentamisen palvelujen toimesta.

Arvontaan osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista, mistä johtuen osallistumisilmoitus jää arvonnan ulkopuolelle.

 

5. Arvontapalkinto

Arvontapalkinto on 500 euron arvoinen laskevasaldoinen lahjakortti, joka on voimassa 2 vuotta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tuotteeksi. Kyseisiä palkintoja arvotaan kampanja-aikana (3.4.2023 – 30.6.2023) 1 kappale per kuukausi.

 

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Osuuskauppa Keskimaa rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnasta aiheutuvat arpajaisverot.

 

7. Sääntöjen muuttaminen

Osuuskauppa Keskimaa pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan osoitteessa http://www.keskimaa.fi/saannot

 

8. Arvonnan julkisuus

Arvontaan osallistumalla osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista hänen nimensä ja kuvansa erillisellä suostumuksella. Voittajan nimi ja kuvamateriaalia voidaan jakaa erillisellä suostumuksella Osuuskauppa Keskimaan medioissa ja sosiaalisessa mediassa.

 

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Tutustu Osuuskauppa Keskimaan tietosuojaan osoitteessa keskimaa.fi/tietosuoja