Osuuskauppa Keskimaa parantaa kauneuden ja hyvinvoinnin palveluja Vaajakoskella, kun S-market Vaajalan kiinteistössä avataan uusi Parturi-kampaamo Vaajala. Aikaisemmin Keskimaalla on ollut kampaamoliiketoimintaa ainoastaan Prisma Seppälän yhteydessä sijaitsevassa Parturi-kampaamo Seppälässä. Uusi parturi-kampaamo palvelee erityisesti Vaajakosken suunnalta tulevia asiakkaita tasaten samalla Seppälän parturi-kampaamon asiakasmääriä.

Keskimaa laajentaa parturi-kampaamo liiketoimintaa Vaajakoskelle, S-market Vaajalan yhteyteen. S-market Vaajalan kiinteistöön avataan uusi Parturi-Kampaamo Vaajala, joka sijoittuu kahvila Caffitellan sekä eläintarvikeliike Mustin ja Mirrin väliin.

− Kutsumme uutta Parturi-Kampaamo Vaajalaa Parturi-kampaamo Seppälän sisartoimipaikaksi. Ajatus uudesta parturi-kampaamopalvelusta sai alkunsa hyvin pitkälle asiakkaiden tarpeista. Tunnistimme, että nykyisessä Seppälän Parturi-kampaamossa käy paljon asiakkaita Vaajakosken suunnalta, joten palvelulle löytyy luontaista vetovoimaa Vaajalassa, uskoo Keskimaan Parturi-kampaamojen liiketoiminnasta vastaava toimialajohtaja Vesa Kyllönen.

Parturi-kampaamo Vaajala

Parturi-kampaamo Vaajala työllistää 10 henkilöä, joista osa on entisiä Seppälän Parturi-kampaamon työntekijää ja osa uusia kampaamoalan ammattilaisia. Vaajalan parturi-kampaamosta saa kaikki alan palvelut aina leikkauksista värjäyksiin ja jopa juhlakampauksiin.

− Hiusten leikkuuttaminen onnistuu non-stop-palvelun ansiosta ilman ajanvarausta, vaikkapa ruokatunnin aikana. Enemmän aikaa vaativiin käsittelyihin sen sijaan kannattaa varata aika etukäteen verkossa tai puhelimitse, kertoo Keskimaan parturi-kampaamoiden myyntipäällikkö Marjaana Saikkonen.

Kampaamopalveluiden lisäksi Parturi-kampaamo Vaajala tarjoaa myös hyvän valikoiman hiustenhoitotuotteita. Samalla uusia kampaamotuotteita saadaan myös S-market Vaajalan valikoimiin.

Vaajalan parturi-kampaamo palvelee arkisin kello 9–20  ja lauantaisin kello 9–17. Asiakaspaikkoja kampaamossa on yhteensä kahdeksan. Parturi-Kampaamo Vaajalan kokonaisinvestointi on ollut noin 120 000 euroa.


Lisätietoja:

Osuuskauppa Keskimaa, Vesa Kyllönen, market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja, 010 767 3021, vesa.kyllonen@sok.fi

Osuuskauppa Keskimaa, Marjaana Saikkonen, myyntipäällikkö, 010 767 3271, marjaana.saikkonen@sok.fi

 

Keskimaa parantaa kauneuden ja hyvinvoinnin palveluja Seppälän ja Vaajakosken alueella loppuvuoden aikana. Prisma Seppälän parturi-kampaamoa laajennetaan ja kampaamon viereen tulee uusi Sokos Emotion myymälä. Kampaamoliiketoiminta laajenee myös Vaajakoskelle, kun S-market Vaajalan yhteyteen perustetaan uusi parturi-kampaamo syksyllä.

Prisma Seppälän liikekeskukseen on suunnitteilla nykyisen Parturi-Kampaamo Prisma Seppälän laajennus sekä kokonaan uusi Sokos Emotion myymälä. Kampaamon laajennuksen tavoitteena on parantaa entisestään nykyisen kampaamon palveluita sekä tuoda tiloihin väljyyttä ja avaruutta. Sokos Emotion tuo osaltaan kosmetiikan huippumerkit sekä ensiluokkaisen asiantuntevan asiakaspalvelun myös Seppälän kauppapaikalle.
Parturi-kampaamo

− Prisma Seppälän parturi-kampaamon tilat ovat käyneet ahtaiksi, joten tilojen laajentaminen parantaa taatusti niin asiakkaiden kuin henkilökuntammekin tyytyväisyyttä. Sokos Emotion tukee hyvin kampaamon toimintaa ja pystymme osittain yhdistämään kampaamoalan asiantuntijoiden osaamista myös Sokos Emotionin myyntityössä. Tämä on täysin uudenlainen konsepti meillä Keskimaalla ja uskomme, että kauppakeskuksessa asioivat asiakkaat ottavat tämän ilolla vastaan, toteaa Osuuskauppa Keskimaan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Vesa Kyllönen.

Parturi-kampaamo laajennuksen ja uuden Sokos Emotion myymälän suunnittelu on jo käynnissä ja avajaisia päästään viettämään ennen joulukauppaa.

 

Parturi-kampaamo S-market Vaajalan yhteyteen

Keskimaa laajentaa parturi-kampaamo liiketoimintaa myös Vaajakoskelle, S-market Vaajalan yhteyteen.

− Olemme tunnistaneet, että nykyisessä Seppälän Parturi-Kampaamossa käy paljon asiakkaita Vaajakosken suunnalta ja näin ollen omalle kampaamoliiketoiminnalle on S-market Vaajalassa luontaista vetoa. Samalla saamme myös kampaamon erikoistuotteet osaksi S-market Vaajalan valikoimia. Tämä on hyvin luontainen lisä Vaajakosken palveluihimme, Kyllönen perustelee.

Syksyllä avattava Parturi-Kampaamo S-market Vaajala työllistää noin 10 kampaamoalan ammattilaista.

Seppälän kauneuspalveluiden uudistuksen kokonaisinvestointi on noin 400 000 euroa ja Parturi-Kampaamo S-market Vaajalan kokonaisinvestointi on noin 120 000 euroa.


Lisätietoja:

Osuuskauppa Keskimaa, Vesa Kyllönen, market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja, 010 767 3021, vesa.kyllonen@sok.fi