Keskimaa yksi Suomen kiinnostavimmista työnantajista


19.9.2022

Duunitorin tuoreen tutkimuksen mukaan Keskimaa on yksi Suomen kiinnostavimmista työnantajista.

Suomen suurin työnhakupalvelu Duunitori julkaisi syyskuussa 2022 uuden Kiinnostavimmat työnantajat -listauksen, joka mittaa nimensä mukaisesti työnantajien kiinnostavuutta työnhakijoiden silmissä. Suomen 25 kiinnostavimman työnantajan listalle ylsi Keski-Suomesta vain kaksi työnantajaa. Osuuskauppa Keskimaa on näistä toinen.

Listalle nousivat työnantajat, joiden ilmoituksia on luettu keskimäärin eniten Duunitorilla viimeksi kuluneen vuoden aikana. Listaus lähestyy työpaikkoja tavalla, jota ei ole alalla vielä nähty: mielipiteiden keräämisen sijaan listaus on tehty sen perusteella, miten työnhakijat oikeasti käyttäytyvät tutkiessaan työpaikkailmoituksia.

  • Hienoa, että Keskimaa ja palvelualojen paikat kiinnostavat työnhakijoita. Me teemme paljon työtä työnantajamielikuvamme sekä työntekijäkokemuksen parissa. Haluamme, että meillä viihdytään ja koetaan, että työ on ihmisen kokoista. Listalle pääsy kertoo, että olemme oikealla tiellä, iloitsee Osuuskauppa Keskimaan viestintä- ja markkinointijohtaja Noora Luoma.

Kiinnostavimmat työnantajat -listaus pitää sisällään 25 työnantajaa julkiselta ja yksityiseltä sektorilta. Osuuskauppa Keskimaa on yksi Suomen kiinnostavimmista työnantajista, kun tarkastellaan yksityisen sektorin työnantajia.

Lue lisää ja tutustu listaukseen Duunitorin sivuilla.