Liikunnan ja kulttuurin sponsorointi


Sponsorointi: Ilo auttaa hyvien harrastusten pariin

Keski-Suomen ja keskisuomalaisten ihmisten hyvinvointi ovat Keskimaalle sydämen asia. Siksi haluamme olla laajasti mukana tukemassa liikuntaa ja kulttuuria omalla alueellamme, lapsi- ja nuorisotyöhön painottuen. Vuosittain meillä on reilut 100 sponsorikumppania. Pääsemme tätä kautta auttamaan joka vuosi 20 000–25 000 lasta ja nuorta hyvien harrastusten pariin, liikkumaan, leikkimään, kokemaan ja näkemään. Katso yhteistyökumppanimme.

Koska olemme keskisuomalaisten asiakasomistajien omistama osuuskauppa, olemme alueellamme tunnettu toimija ja meiltä toivotaan tukea moniin eri tarkoituksiin. Olemmekin mielellämme tukemassa Keski-Suomen elinvoimaisuutta ja mukana rakentamassa yhteisestä maakunnastamme parempaa paikkaa elää.

Koska meille tulee moninkertainen määrä erilaisia tukihakemuksia suhteessa mahdollisuuksiin olla mukana, olemme tasapuolisuuden nimissä linjanneet tukikriteerejämme ja joudumme jättämään osan hyvistä hakemuksista tukemme ulkopuolelle. Esimerkiksi pienemmät yksittäiset tapahtumat, arpajaispalkinnot, opintomatkat, yksilöurheilijat, verkkosivu-uudistukset sekä lukuisat erilaiset tuki- ja juhlajulkaisut ovat sinällään tärkeitä ja kannatettavia, mutta jäävät kuitenkin tukemme ulkopuolelle. Olemme myös poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton organisaatio.

Keskimaalta voit hakea tukea seuraaviin kohteisiin

  • Toimintanne kohdentuu Keski-Suomeen.
  • Tuemme pääasiassa lasten ja nuorten harrastamista. Yksittäisten henkilöiden ja joukkueiden sijasta kohdistamme tukemme aina seura-, ryhmä- ja yhteisölliselle toiminnalle. Seura vastaa tuen kohdentamisesta toiminnassaan yhdessä sovituin painopistein.
  • Tapahtumayhteistyössä pyrimme tuottamaan paikallisiin yleisötapahtumiin kumppanuuden kautta asiakasomistajillemme etuja, esimerkiksi tarjoamalla pääsylippujen hinnoista alennuksia S-Etukortilla.

Saapuneet hakemukset käsitellään jokaisen kuukauden puolivälissä heinäkuuta lukuun ottamatta, jolloin hakemusten käsittelyssä on pidempi tauko. Hakemuksia ja kumppanuusasioita ei käsitellä 20.6.-2.8.2024.

Tuen hakeminen

  • Katso yllä olevat sponsoroinnin periaatteemme.
  • Pohdi ennen hakemuksen lähettämistä, millaista yhteistyötä konkreettisesti toivot.
  • Yhteistyö- tai sponsorointiehdotuksen voit jättää täyttämällä lomakkeen alla olevien linkkien kautta. Jätäthän hakemuksen vain yhden, parhaiten tuen kohdetta kuvaavan hakemuslinkin kautta.
  • Otamme jokaiseen hakijaan yhteyttä ja kerromme päätöksestämme, onpa se myönteinen tai kielteinen.
  • Lisätietoja sponsorointiimme liittyen antaa asiakkuuspäällikkö Pia Kuparinen, pia.kuparinen@sok.fi p. 010 7673 701 (0,0835 €/puh. + 0,1209 €/min) tai 050 530 7006