Liikunnan ja kulttuurin sponsorointi


Ilo auttaa hyvien harrastusten pariin

Keski-Suomen ja keskisuomalaisten ihmisten hyvinvointi ovat Keskimaalle sydämen asia. Siksi haluamme olla laajasti mukana tukemassa liikuntaa ja kulttuuria omalla alueellamme, lapsi- ja nuorisotyöhön painottuen.

Noudatamme sponsoroinnissamme selkeitä periaatteita:

  • Tukemme kohdentuu Keski-Suomessa vaikuttavaan toimintaan.
  • Tuemme pääasiassa lasten ja nuorten harrastamista sekä erilaisia alueellisia tapahtumia.
  • Vuosittain meillä on reilut 100 sponsorikumppania. Pääsemme tätä kautta auttamaan joka vuosi 20 000–25 000 lasta ja nuorta hyvien harrastusten pariin, liikkumaan, leikkimään, kokemaan ja näkemään.
  • Yksittäisten henkilöiden sijasta kohdistamme tukemme seura-, ryhmä- ja yhteisölliselle toiminnalle. Seura vastaa tuen kohdentamisesta toiminnassaan yhdessä sovituin painopistein.
  • Tapahtumayhteistyössä pyrimme tuottamaan kumppanuuden kautta asiakasomistajillemme etuja, esimerkiksi tarjoamalla pääsylippujen hinnoista alennuksia S-Etukortilla.

Näin haet tukea

  1. Tukihakemuksen tekeminen tapahtuu sähköisesti TÄÄLLÄ.
  2. Katso yllä olevat sponsoroinnin periaatteemme.
  3. Pohdi ennen hakemuksen lähettämistä, millaista yhteistyötä konkreettisesti toivot.

Käsittelemme hakemukset noin kahden viikon välein kesäaikaa ja vuodenvaihdetta lukuun ottamatta. Tukihakemuksia emme käsittele juhannuksen ja koulujen alkamisen välisenä aikana. Samoin vuodenvaihteessa on taukoa hakemusten käsittelyssä.

  • Otamme jokaiseen hakijaan yhteyttä ja kerromme päätöksestämme, onpa se myönteinen tai kielteinen.
  • Lisätietoja sponsorointiimme liittyen antaa asiakkuuspäällikkö Pia Kuparinen, pia.kuparinen@sok.fi p. 010 7673 701 (0,0835 €/puh. + 0,1209 €/min) tai 050 5307 006.