Osuuskauppa Keskimaa - Tietoa meistä

Osuuskauppa Keskimaa.
Keski-Suomen oma osuuskauppa.​

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava keskisuomalainen monialayritys.​​

Keskimaa on asiakkaidensa omistama osuuskauppa ja asiakasomistajia meillä on yli 135 000. Liikevaihtomme on yli 632 M€ (2020) ja Keski-Suomen suurimpana yksityisenä työnantajana tarjoamme lähes 1900 keskimaalaisen kanssa palveluita yli 100 toimipaikassa. 

Arvot

Sydämellä, ilolla, sisulla ja yhdessä.
Arvomaailmaamme voit tutustua tarkemmin täällä.

Toiminta-ajatus

Tuotamme kilpailukykyisiä palveluja ja etuja asiakasomistajille kannattavasti.​​

Visio

Olemme halutuin ja hyödyllisin.​

Vision saavuttamiseksi on meidän pystyttävä uudistumaan, mutta muistettava myös juuremme ja kantava ideologiamme – vastuullinen osuustoiminta. Palveluja kehittäessämme meillä pitää olla kirkkaana mielessä osuustoiminnallinen perustehtävämme: omistajiemme arjen helpottaminen. Myös osuustoiminnallisen yrityksen toiminnan on oltava kannattavaa, vaikka meidän ei tarvitse maksimoida tulosta. Osuustoiminnallisena yrityksenä tuloksemme käytetään suoraan keskisuomalaisten asiakasomistajiemme etuihin, palveluihin ja niiden kehittämiseen. Lisäksi tuemme maakunnan eri yhdistysten, kulttuurijärjestöjen ja urheiluseurojen toimintaa.