Liity nyt, hyödy joka päivä!

Meillä parhaat edut on aina varattu asiakasomistajille. Hanki vihreä kortti liittymällä Keskimaan asiakasomistajaksi täydellä osuusmaksulla ja saat 50 € liittymisedut.

Uusi asiakasomistaja saa edut, kun liittyy Keskimaan asiakasomistajaksi ensimmäistä kertaa, perustaa oman asiakasomistajatalouden ja asuu Keskimaan toimialueella (mobiilikupongit poistuvat käytöstä, jos muutat toiselle toimialueelle). Edut latautuvat 3 vuorokauden kuluttua S-mobiilin lataamisesta/liittymisestä. Latautunut kuponki on voimassa asiakkaan S-mobiilissa 3 kk liittymishetkestä. Edut latautuvat liittyneen talouden pääjäsenelle, joka on ottanut S-mobiilin käyttöön.

Ohjeet S-mobiilin lataamiseen >

*Jäsenyyden siirtäjä saa edut, kun liittyy Keskimaan asiakasomistajaksi ensimmäistä kertaa, on siirtyvän bonustalouden pääjäsen ja asuu Keskimaan toimialueella. Edut latautuvat 3 vuorokauden kuluttua S-mobiilin lataamisesta/liittymisestä. Latautunut kuponki on voimassa asiakkaan S-mobiilissa 3 kk lataushetkestä. Edut latautuvat liittyneen talouden pääjäsenelle, joka on ottanut S-mobiilin käyttöön.

Ohjeet S-mobiilin lataamiseen >

Voit liittyä Keskimaan asiakasomistajaksi näissä toimipaikoissa

S-ryhmän
asiakasomistajapalvelu

puh. 010 76 5858 (0,084 €/min)
ma-to 8-20
pe 8-18

Lisätietoja

Keskimaan asiakkuuspäällikkö Pia Kuparinen
010 767 3701 , pia.kuparinen@sok.fi

Puhelun hinta 010-alkuisiin numeroihin 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.

PRISMAT JA SOKOS

  • Prisma Keljo
  • Prisma Seppälä
  • Sokos Jyväskylä

S-MARKET (erikseen ilmoitettuina päivinä)

  • S-market Jämsä
  • S-market Keuruu
  • S-market Äänekoski