Tule Keskimaalle töihin!


Meillä eletään ihmisen kokoista työelämää yhdessä työskennellen. Meillä ihminen kohdataan aina ihmisenä, omana itsenään. Työkaverina.

Olitpa sitten asiakaspalvelun ammattilainen, kohtaamisista voimansa ammentava tai moniosaajaksi suuntaaja, sinulle löytyy paikka Keskimaalta.

Olemme läsnä lähes jokaisen keskisuomalaisen elämässä.

Olemme Keski-Suomen suurin yksityinen työnantaja. Meitä keskimaalaisia on yli 1 800, ja meistä jokainen on omassa työssään tärkeä. Vaikka työskentelemme eri toimipaikoissa, me loistamme yhdessä tekemällä. Meillä osuuskaupassa asiakkaamme ovat myös omistajiamme, ja haluamme palvella heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Turvallisen ja vakaan työnantajan, vahvan tiimihengen ja iloisen tekemisen meiningin ohella meillä on todella monipuoliset henkilöstöedut sekä runsaasti mahdollisuuksia kouluttautua ja kehittyä sekä luoda erilaisia urapolkuja. Tuoreimman työyhteisötutkimuksen perusteella olemme saaneet Suomen innostavimmat työpaikat 2020 -tunnustuksen.

S-ryhmänä tarjoamme Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut, kannustamme kouluttautumiseen ja uramahdollisuuksia löytyy rutkasti talon sisältä niin eri toimiloilla kuin paikkakunnillakin.