Lataa ABC-mobiili


ABC-mobiilista löydät autoilijaa helpottavat palvelut: ruoan ennakkotilaaminen ja maksaminen, mobiilitankkaus ja -pesu sekä sähköauton lataus. ABC-mobiili tarjoaa myös vaihtuvia etuja käyttäjilleen. Sovellus on ladattavissa Android ja iPhone -puhelimiin.

ABC-MOBIILI HELPOTTAA AUTOILIJAN ARKEA

Asiakasomistajana kerrytät Bonusta autosi pesusta ja ruoan tilaamisesta sekä mobiilitankkauksesta. Mobiilitankkaus toimii kaikilla ABC-asemilla.

Maksut veloitetaan ABC-mobiiliin rekisteröidyltä pankki- tai luottokortilta (Visa, MasterCard) tai S-Business -kortilta (tankkaus ja pesu). Tankkausbonusta saat rekisteröitymällä ABC-mobiiliin verkkopankkitunnuksillasi tai S-tunnuksella.

Lataa ilmainen ABC-mobiili ja saat käyttöösi sovelluksen kaikki palvelut:

ABC-mobiilista löydät seuraavat palvelut:

1. Mobiilitankkaus

Maailman helpoin ja nopein mobiilitankkaus toimii kaikilla ABC-asemilla. Mobiilitankkaajan ei tarvitse pelätä maksukortin kopiointia, koska korttia ei käytetä automaatissa.

2. Suoraan noutopöytään

Noutopöydän mobiilimaksaminen!
Maksamalla noutopöydän ABC-mobiilin avulla sinun ei tarvitse jonottaa kassalla, vaan voit siirtyä nopeammin ottamaan ruokaa. Maksamalla noutopöydän ABC-mobiililla säästät -10 %

3. Ruoan ennakkotilaus

Ruoan ennakkotilaaminen ja maksaminen.
Ravintolassa ei enää tarvitse jonottaa kassalla tai odotella ruoan valmistumista, kun voit tilata ruoan ennakkoon jo automatkalta haluamallesi asemalle.

4. Mobiilipesu

Auton pesu ei ole koskaan ollut näin vaivatonta! Voit pestä autosi poistumatta ulos autosta, sillä pesun voi maksaa vaivattomasti ABC-mobiililla.