Keskimaan Prismojen edut

Kaikkea kevääseen – Prismassa on!

Kaikkea kevääseen Keskimaan Prismoista

S-mobiilin etukupongilla 2 valitsemaasi käyttötavaratuotetta -20% torstaista sunnuntaihin 30.3.–2.4. Keskimaan Prismoista.

Etu on saatavissa pukeutumisen, kodin, pihan, puutarhan ja remontoinnin sekä osasta sportin, viihteen ja kodintekniikan* tuotteista. Ei voi yhdistää muihin etuihin/tarjouksiin.

* Etu ei koske isoja kodinkoneita, televisioita, näyttöjä, urheilu- ja älykelloja, matkapuhelimia, pelikonsoleita, tabletteja, tietokoneita ja tulostimia, ESD-tuotteita, sähköpyöriä, polkupyöriä eikä elintarvikkeita, eläinruokaa ja -tarvikkeita, hygieniatuotteita, kertakäyttöastioita, kosmetiikkaa, luku- ja aurinkolaseja, kynttilöitä, puhdistusaineita, siivoustarvikkeita, sanoma- ja aikakauslehtiä, tupakointi- ja alkoholituotteita, osaa lastentarvikkeista (päivittäistavaraosastolla myytävät tuotteet), vaippoja, pehmopapereita, postimerkkejä, lahjakortteja ja latausseteleitä, urheiluravinteita, vitamiineja, hivenaineita, puhelinliittymiä eikä Saunalahti Prepaid -kortteja.

Lataa S-mobiili puhelimeesi: keskimaa.fi/smobiili

Tule hyödyntämään tämä huippuetu!

Liity asiakasomistajaksi

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan osuuskaupan osuusmaksu (100 €). Sen voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk:n kuluessa. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat ja asiakkuuden aikana kertyneet tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta: S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma-pe 8-20, p. 010 76 5858 (0,088 €/min).