Keskimaan Prismojen edut

Kaikkea jouluun – Prismasta!

Kaikkea jouluun Keskimaan Prismoista

S-mobiilin etukupongilla 2 valitsemaasi käyttötavaratuotetta -20% torstaista sunnuntaihin 14.–17.12. Keskimaan Prismoista.

Etu on saatavissa pukeutumisen, kodin, kirjan, lelun, pihan, puutarhan ja remontoinnin sekä osasta sportin, viihteen ja kodintekniikan* tuotteista.

* Etu ei koske kukkia, isoja kodinkoneita, televisioita, näyttöjä, urheilu- ja älykelloja, matkapuhelimia, pelikonsoleita, tabletteja, tietokoneita ja tulostimia, ESD-tuotteita, sähköpyöriä, polkupyöriä eikä elintarvikkeita, eläinruokaa ja -tarvikkeita, hygieniatuotteita, kertakäyttöastioita, kosmetiikkaa, luku- ja aurinkolaseja, kynttilöitä, puhdistusaineita, siivoustarvikkeita, sanoma- ja aikakauslehtiä, tupakointi- ja alkoholituotteita, osaa lastentarvikkeista (päivittäistavaraosastolla myytävät tuotteet), vaippoja, pehmopapereita, postimerkkejä, lahjakortteja ja latausseteleitä, urheiluravinteita, vitamiineja, hivenaineita, puhelinliittymiä eikä Saunalahti Prepaid -kortteja.

Lataa S-mobiili puhelimeesi: keskimaa.fi/smobiili

Tule hyödyntämään tämä huippuetu!

Liity Keskimaan asiakasomistajaksi

Meillä parhaat edut on aina varattu asiakasomistajille! Jos et ole vielä Keskimaan asiakasomistaja, nyt on loistava hetki liittyä sekä hankkia S-Etukortti. Hanki vihreä kortti liittymällä Keskimaan asiakasomistajaksi täydellä osuusmaksulla ja saat 50 € liittymisedut. Tutustu asiakasomistajuuden etuihin ja liity nyt - hyödyt joka päivä.