Äänekosken ABC-autopalvelualue on uudistunut – uusi autonpesukone, uudistunut mittarikenttä sekä uusi ilme


20.8.2021

ABC-autopalvelualue Äänekoskella on uudistettu kokonaisvaltaisesti autopesupalvelun ja mittarikentän osalta. Uusi autonpesukone ja nykyaikaiset mittarikentän jakelu- ja maksulaitteet nopeuttavat asiakkaiden asiointia sekä mahdollistavat sujuvan ja turvallisen mobiilimaksamisen.

Äänekosken ABC Carwash -autopesupalveluihin on tehty kokonaisvaltainen uudistus. Kesän jälkeen käynnistyneessä uudistuksessa peruskorjattiin pesuhallikiinteistö sisä- ja ulkopintojen osalta, uusittiin autonpesukone ja päivitettiin kokonaisuuden ABC-ilme. Lisäksi ABC-aseman mittarikentän jakelumittarit sekä maksuautomaatit on uudistettu.

− Äänekosken ABC-autopalvelualueen yli 10 vuotta vanha autopesukone oli jo käyttöikänsä päässä ja myös pesuhalli vaati perusteellista kunnostusta. Uudistimme Äänekosken ABC-autopalvelualueen kokonaisuuden mittarikenttää myöten ja raikastimme myös ulkoisen ilmeen. Uusi autonpesukone pesee entistä nopeammin ja entistä puhtaammaksi. Meille on tärkeää, että asiakkaat pääsevät käyttämään palveluitamme myös mobiilisti. Suosittu ABC-mobiilimaksamisen palvelu onnistuu jatkossa niin mittarikentällä kuin pesupalvelun osaltakin, toteaa Osuuskauppa Keskimaan liikennemyymälä- ja polttonestekaupan toimialajohtaja Heikki Tervanen.

Äänekosken ABC-autopalvelualueen uudistus valmistui ennakoitua nopeammin. Uudistuksen kokonaisinvestointi oli lähes 350 000 euroa.

Keskimaa on investoinut viime vuosina merkittävästi autonpesupalveluihin. Keväällä avattiin Prisma Palokan viereisellä pysäköintialueella sijaitseva uusi ABC Carwash -autonpesupalvelu. Viime vuonna Keskimaa rakennutti kahden pesukoneen autonpesuhallin Prisma Keljonkeskukseen ja vuonna 2019 uudistettiin ABC Palokan liikennemyymälän yhteydessä oleva ABC Carwash.

− Haluamme tarjota asiakkaillemme viimeisimmän autonpesuteknologian mukaiset sujuvat ratkaisut. Haluamme kasvattaa ja kehittää palveluja asiakkaidemme odotusten mukaisesti, Tervanen summaa.


Lisätietoja

Osuuskauppa Keskimaa, Heikki Tervanen, liikennemyymälä- ja polttonestekaupan toimialajohtaja, 010 767 3064, heikki.tervanen@sok.fi