ABC Hirvaskangas uudistuu


13.6.2016

Entistä parempi lähikauppa sekä Finnmarin shop-in-shop

Osuuskauppa Keskimaan ABC Hirvaskankaalla on valmistumassa mittava uudistus. ABC Marketista on tehty entistä paremmin 24 h palveleva lähikauppa. Finnmarin shop-in-shopin myötä tarjolle on tuotu laaja valikoima lahja- ja sisustustuotteita.

ABC Hirvaskankaan marketin valikoima on uudistettu käytännössä kokonaan, entistä paremmin asiakkaiden tarpeet huomioiden. 

– Marketimme on lähialueen asukkaiden käytetyin ruokakauppa, jonka tarjontaa olemme nyt entisestään parantaneet päivittäisen ostamisen ja tuoretuotteiden tarpeita silmällä pitäen. Päivittäistavaravalikoima on kasvanut tuntuvasti, kaikkiaan noin 6 000 tuotteeseen, liikennemyymäläpäällikkö Olli Kinnunen kuvailee.

Valikoiman kasvu näkyy erityisesti tuoretuotteissa. Muun muassa uunilämpimien leipomotuotteiden tarjonta kasvaa.

– Vaasan leipäkaupan tuoreet leipomotuotteet ovat olleet yksi vetovoimatekijämme, joten panostamme niihin entistä enemmän. 

 

Myymälän takaosaan on avattu Finnmarin shop-in-shop, josta löytyy useita satoja lahja- ja sisustustuotteita. Yli 40 vuotta toiminut Finnmari tunnetaan parhaiten läpivärjätyistä kynttilöistä, mutta sortimenttiin sisältyy paljon muutakin. 

– Muutama vuosi sitten toimme kynttilöiden rinnalle vuodenaikojen mukana elävän sisustuskonseptin, jossa keskeistä ovat ajankohtaiset, kauniit ja kiinnostavat tuotteet kukkarolle sopivilla hinnoilla, Finnmarin toimitusjohtaja Markus Nummela kuvailee.

Finnmarilla on eri puolilla Suomea toistakymmentä omaa myymälää. Lisäksi tuotteita myydään vaihtelevasti marketeissa ja tavarataloissa.

– Hirvaskankaalla kokeilemme nyt ensimmäisen kerran omiin kalusteisiimme ja esillepanoihimme perustuvan myymäläkonseptimme sijoittamista marketin osaksi. On mielenkiintoista nähdä, miten ABC Hirvaskankaan asiakkaat löytävät tuotteemme.

– Finnmarin upean valikoiman myötä meiltä löytyvät nyt erinomaiset lahja- ja sisustustuotteet, omaan kotiin tai lahjaksi, Olli Kinnunen jatkaa. 

 

24/7/365 palveleva ABC Hirvaskangas on monipuolinen palvelukeskus Keski-Suomen sydämessä. ABC:n ravintolan ja marketin lisäksi saman katon alta löytyvät nyt Alko, Apteekki, Finnmari, Kirjapörssi, Otto-automaatti sekä Postin ja Matkahuollon 24 h pakettipalvelut. Piha-alueella on perinteisten polttoainepalvelujen lisäksi Tesla-sähköautojen latauspiste. 

Loppukeväällä ABC Hirvaskankaalle avattiin Ääneseudun kuntien yhteinen info-piste.

– Sähköisellä näytöllä pyörii non-stoppina tietoa Äänekosken, Uuraisten ja Konneveden tapahtumista, nähtävyyksistä ja matkailukohteista, esimerkiksi Keitele-Jazzista, Neste-rallin alueellisista tapahtumista sekä Konneveden kansallispuistosta, Äänekosken kaupungin tonttipäällikkö Petri Konttimäki kuvailee. 

ABC Hirvaskangas on ihanteellinen paikka alueellisten palvelujen valtakunnalliseen markkinointiin.

– Hirvaskankaalla pysähtyy päivittäin valtavat määrät ulkopaikkakuntalaisia matkailijoita, Petri Konttimäki perustelee.

 

Hirvaskankaan maantieteellistä ja maakunnallista asemaa korostavat myös ABC:n seinälle ripustetut Osuuskauppa Keskimaan toimialueen kuntien vaakunat. 

Vaakunat ovat koristaneet Keskimaan Sokos-tavaratalon kahvilan seinää vuodesta 1981 lähtien. Nyt ne on siirretty Keski-Suomen historiallisimpaan liikenteen solmukohtaan Hirvaskankaalle.

 

Lisätietoja

Osuuskauppa Keskimaa:
toimialajohtaja Heikki Tervanen, 050 593 5764
liikennemyymäläpäällikkö Olli Kinnunen, 0400 732 977

Finnmari Oy:
toimitusjohtaja Markus Nummela, 050 551 5250

Äänekosken kaupunki: 
tonttipäällikkö Petri Konttimäki, 020 632 3354