ABC Hirvaskankaalle uusia palveluja


9.2.2015

Osuuskauppa Keskimaan ABC Hirvaskankaan palvelut monipuolistuvat. Matkahuollon pakettipalvelu käynnistyi viime viikolla. Keski-Suomen ensimmäinen Kirjapörssi avataan huomenna tiistaina.

Matkahuollon pakettipalvelupiste on toiminut ABC Hirvaskankaalla muutaman päivän ajan.
– Uusi pakettipiste palvelee asiakkaitamme valtakunnallisesti. ABC Hirvaskangas on hyvin keskeisellä paikalla nelostien varrella. Asiakkaamme voivat hyödyntää pakettipalvelua sekä lähettämiseen että vastaanottamiseen riippumatta siitä, missä itse asuvat, korostaa Keskimaan liikennemyymälä- ja polttonestekaupan toimialajohtaja Heikki Tervanen.
Matkahuollon kautta tulevan paketin voi ohjata niin työ- kuin vapaa-ajan matkan varrelle Hirvaskankaalle.
– 24 h aukioloajoilla palvelemme asiakkaitamme yötä päivää vuoden jokaisena päivänä.

Hirvaskankaan pakettipalvelulla on historiallisiakin yhtymäkohtia:
Hirvaskankaan-Koiviston kylällä kulki jo kaksisataa vuotta sitten valtakunnallisesti merkittävä postitie. Kylällä sijaitsi sisämaan ainoa postikonttori sekä postimestarin virkatalo. Posti kulki vaunu- ja ratsupostina.
– Matkahuoltoyhteistyön myötä pakettipalvelut palaavat perinteisen postireitin varteen, Tervanen toteaa.

Matkahuollon pakettipalvelupiste on aiemmin avattu Keljonkankaan sekä Palokan ABC-liikennemyymälöihin.
– Kokemukset ovat olleet kannustavia. Palvelua on opittu nopeasti käyttämään ja olemme saaneet siitä positiivista palautetta.

Kirjapörssin myymälä avataan ABC Hirvaskankaalla huomenna tiistaina 10.2. kello 10.
– Harjoittelemme muutaman päivän ennen hiihtolomien alkamista. Lauantaina 14.2. ystävänpäivänä Kirjapörssin oma maskotti Kirjatoukka vierailee uudessa myymälässämme ja viihdyttää asiakkaitamme, Kirjapörssi-yrittäjä Jouko Hyvärinen kertoo.
Kirjapörssillä on huomisesta lähtien 19 myymälää, joista 15 palvelee ABC-liikennemyymälöiden yhteydessä. Hirvaskangas on ollut yrityksen tähtäimessä jo pitkään.
Kirjapörssi on erikoistunut kustantajien tarjous- ja jäännöseräkirjoihin, joihin sisältyy sekä kauno- että tietokirjallisuutta.
– Erikoisuuksina meillä on varsin hyvä Alfamer-Varikko –auto- ja moottorialan kirjavalikoima sekä viisas elämä –osasto, jossa keskitytään mielen ja kehon hyvinvointiin.
Kirjapörssin Hirvaskankaan myymälä palvelee joka päivä talvikaudella kello 9-20 ja kesäisin kello 9-21. Myymälä työllistää 4 työntekijää. Myymälävastaavana toimii Henna Varjonen.