ABC Keljonkaalle Arnoldsin donitsit

10.1.2019

Koko Suomen kattava ravintolaketju ABC tuo Arnolds-donitsit valtakunnallisesti myyntiin vuoden 2019 aikana. Jyväskylään ensimmäinen ABC:n yhteydessä toimiva Arnolds-myyntipiste on avattu ABC Keljonkankaalle tammikuun alusta.

ABC testasi Arnolds-donitsikonseptia viidessä ravintolassaan viime vuoden aikana. Positiivisen asiakaspalautteen ja kasvavan kysynnän myötä ABC on päättänyt tuoda Arnolds-donitsit valtaosaan ravintoloistaan. Keskimaan alueella Arnoldsin donitsit rantautuvat Keljonkankaan jälkeen Vaajakosken ABC:lle, jossa on parhaillaan liikennemyymäläuudistus meneillään.

− Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme lisättyä asiakkaillemme kahvilatuotteiden tarjontaa kotimaisilla Arnoldsin laatutuotteilla. Uskomme, että yhteistyö Arnoldsin kanssa tuo meille näistä tuotteista kiinnostuneita uusia asiakkaita. Varmasti myös moni asiakkaista ostaa näitä tuotteita mukaan työpaikoille tai kotiin, iloitsee Keskimaan ABC-ketjun kehityspäällikkö Risto Hänninen.

Arnolds-kahviloissa päivittäin leivotut tuotteet valmistetaan kuorrutetta myöden alkuperäisreseptin mukaan käsityönä ja näin tehdään jatkossa myös Arnolds-donitseja myyvissä ABC-liikennemyymälöissä. ABC-asemille tulee myyntiin Arnolds Original suosikkimaut pomada, valkosuklaa, maitosuklaa ja kinuski.

− Asiakkaat ovat iloisesti yllättyneet Arnoldsin tuotteista. Myös meidän henkilökunta on innostunut uusista tuotteista ja valikoimasta, Risto Hänninen Keskimaalta jatkaa.

ABC-ravintoloissa paikan päällä valmistettavat ja tarjoiltavat Arnolds-donitsit täyttävät kaikki samat laatukriteerit jotka ovat Arnolds-kahviloissakin.