ABC Keljonkangas uudistuu täysin, Sale ABC:n ruokakaupaksi


26.9.2014

Osuuskauppa Keskimaa uudistaa ABC Keljonkankaan. Rakennustyöt käynnistyvät lokakuun alussa.

Kattavan remontin aikana ABC:lle rakennetaan täysin uusi keittiö. Myös ravintolasali, market ja wc-tilat uudistetaan.
Muutoksessa korostetaan omaleimaisuutta. Kaupunkirakenteeseen istuva erilaisuus näkyy miljöössä, palveluissa ja tuotteissa.

– ABC Keljonkankaan ravintolasta tulee positiivisesti erilainen, cityhenkinen ja hyvin ravintolamainen. Bistrohenkisessä ravintolassa keskeisiä elementtejä ovat ystävällinen asiakaspalvelu, viihtyisyys sekä luotettavaa ABC-ketjuvalikoimaa täydentävät paikalliset annokset. Vitriinituotteissa, noutopöydässä ja á la carte-listalla lähtökohtana on entistä laadukkaampi ja maistuvampi tarjonta, liikennemyymäläpäällikkö Jouko Järvenpää kuvailee.
– Tukeudumme ABC-ketjuun edelleen vahvasti, mutta jatkossa oman keittiön osaaminen ja tekeminen nousevat entistä selkeämmin esiin, hän korostaa.

Remontin yhteydessä ABC Keljonkankaalla luovutaan franchising-sopimuksella toimivasta Hesburger-konseptista. Jatkossa nopean syömisen palvelut tarjotaan omilla konsepteilla ja tuotteilla.

ABC Market uudistuu Sale-ruokakaupaksi, jonka valtteja ovat lähialueen asukkaita palvelevat valikoimat, pitkät palveluajat sekä edullinen ostoskori. Salessa voi tehdä nopeasti ja helposti kaikki päivittäiset ruokaostokset.  Keljonkankaan ABC:n Sale kuuluu toimialajohtaja Heikki Tervasen vastuualueeseen.

Kylmä- ja keittiölaitteiden sekä valaistuksen uusimisella parannetaan liikennemyymälän energiatehokkuutta. Myös tankkauspisteen ja mainosvalojen valaistus vaihdetaan sähköä säästävään led-tekniikkaan.

ABC Keljonkangas suljetaan sisämyynnin osalta remontin vuoksi. Nykyisen liikennemyymälän viimeinen aukiolopäivä on tiistai 30.9. Polttonestemyynti automaateista toimii keskeytyksettä myös remontin ajan. Uudistunut ABC avataan ennen joulua.
 
Remontin aikana kaikki työntekijät työllistetään Keskimaan muissa toimipaikoissa. ABC Keljonkangas työllistää yhteensä 30 työntekijää.