ABC Viitasaari avautui joululiikenteen palveluun – remontti valmistui suunnitellusti


5.12.2022

ABC Viitasaarella marraskuun alussa alkanut remontti on valmistunut ja avajaisviikkoa vietetään tällä viikolla. ABC Viitasaari päivitettiin kolme viikkoa kestäneen remontin aikana ABC ketjun brändiuudistuksen mukaiseksi, niin sisä- kuin ulkoilmeenkin osalta. Liikennemyymälän asiakastilat ovat saaneet raikkaan ilmeen ja kiinteistön talotekniikka ja kylmälaitteistot on uusittu energiatehokkaimmiksi.

Osuuskauppa Keskimaa on uudistanut ABC Viitasaaren marraskuun alussa alkaneen remontin aikana niin ulkoiselta ilmeeltä kuin sisätilojenkin osalta. 18-vuotiaan liikennemyymälän uudistuksessa erityistä huomiota on kiinnitetty talotekniikan nykyaikaistamiseen ja kiinteistön energiatehokkuuteen.

− Olemme iloisia, että saimme Viitasaaren ABC:n suunnitelmien mukaisesti valmiiksi ennen joulusesongin alkua. Joululiikenne alkaa perinteisesti tästä itsenäisyyspäivän tienoilta. On mukavaa toivottaa sekä paikalliset, että valtakunnalliset asiakkaat tervetulleiksi ABC Viitasaaren uudistettuihin tiloihin, iloitsee Osuuskauppa Keskimaan ABC-liikennekaupan toimialajohtaja Heikki Tervanen.

ABC Viitasaarella vietetään avajaisviikkoa

Uudistuneen liikennemyymälän avajaisia juhlitaan tämän viikon ajan. Torstaina lauletaan kauneimpia joululauluja ja tarjotaan glögiä.

− Ensimmäiset asiakaskommentit ovat olleet positiivisia. Uudistuksesta on tykätty. Uuden ilmeen lisäksi myös asiakkaiden asiointia ja ostamista sujuvoittavat ratkaisut, kuten itsepalvelukassat ja diginäytöt, ovat osoittautuneet toimiviksi, ABC Viitasaaren liikennemyymäläpäällikkö Kirsti Partti iloitsee.

ABC Viitasaaren uudistus

− Taustatiloissa tehdyt laajennukset sekä keittiöuudistus ovat helpottaneet merkittävästi työskentelyämme. Nyt työtä pystytään tekemään entistä sujuvammin ja taustatilat ovat toimivammat. Työn sujuvuus ja tilojen toimivuus välittyvät asiakkaille hyvänä palveluna viihtyisämpien tilojen lisäksi, Kirsti lisää.


Lisätietoja

Osuuskauppa Keskimaa, liikennemyymäläpäällikkö Kirsti Partti, 010 767 5903, kirsti.2.partti@sok.fi
Osuuskauppa Keskimaa, toimialajohtaja Heikki Tervanen, 010 767 3064, heikki.tervanen@sok.fi