ABC Viitasaari saa juhannukseksi uuden ilmeen


20.6.2016

Osuuskauppa Keskimaan ABC Viitasaarella on valmistumassa uudistus, jolla raikastetaan liikennemyymälän ilmettä, parannetaan palvelujen tarjontaa ja sujuvoitetaan asiointia.

– Reilut kymmenen vuotta sitten avatun ABC Viitasaaren remontti on elinkaariuudistus. Haluamme varmistaa, että palvelumme vastaavat omistajiemme tarpeita myös tulevina vuosina. Juhannukseen mennessä valmistuva uudistus ulottuu marketista ravintolaan, wc-tiloihin, terassille ja aina pylonin päähän asti, toimialajohtaja Heikki Tervanen kuvailee.

– Tarjoamme Viitasaarella entistäkin paremman ja viihtyisämmän taukopaikan Suomen kauneimmalla paikalla, liikennemyymäläpäällikkö Ritva Kumpulainen jatkaa.

 

Ravintolaan ovat jo valmistuneet uudet lounas- sekä kassa- ja kahvilinjastot. Sisustukseen on tuotu uutta värimaailmaa tunnelmaa kohottamaan.

– Asiointi helpottuu ja selkeytyy, kun pullonkauloja aiheuttanut ristiliikenne poistuu. Ravintolan valikoimaa kasvatetaan paikallisia tuotteita korostaen. Uutuutena tuomme tälle kesälle terassilistan. Asiakkaat pääsevät herkuttelemaan listan kesäisillä annoksilla vaikkapa etelän suuntaan aukeavalla yläterassilla, joka on saanut upouuden lasituksen ympärilleen, Ritva Kumpulainen selvittää.

 

Marketissa valikoimia on tarkennettu. Taustalla ovat muutokset, joita kauppojen vapautuneet aukioloajat ovat aiheuttaneet erityisesti ABC:n erikoispyhien päivittäistavaramyyntiin.

– Keskitymme tarjoamaan marketistamme niitä tuotteita, joita asiakkaamme haluavat meiltä useimmiten ostaa, muun muassa juomia, sipsejä, karkkeja ja välipalatuotteita.

 

ABC:n kaikki wc-tilat on myös uudistettu. Lastenhoitoa on helpotettu asiakkaiden toivomusten mukaisesti: naisten wc:n yhteyteen on rakennettu uusi lastenhoitotila ja miesten wc-tiloissa on uusi lastenhoitopöytä.

 

ABC-kiinteistön mainosvalot sekä ABC-pyloni tullaan vielä uudistamaan. Samalla siirrytään kaikissa mainosvaloissa energiatehokkaaseen led-tekniikkaan.

ABC-pylonin päähän on jo asennettu uusi, pystyakselinen Windside-tuuliturbiini, jonka puna-keltainen taidemaalaus synnyttää turbiinin pyöriessä mielikuvan liekistä. Herkkä laiteuutuus on suunniteltu erityisesti sisämaan matalatuulisille alueille. Täysin äänetön laite tuottaa verkkoon sähköä jo pienelläkin tuulella.

Kotimaisen tuuliturbiinin on toimittanut ja asentanut viitasaarelainen Oy Windside Production Ltd, jolla on tuuliturbiinien valmistuksesta yli 30 vuoden kokemus.

 

Lisätietoja

Osuuskauppa Keskimaa:

toimialajohtaja Heikki Tervanen, 050 593 5764
liikennemyymäläpäällikkö Ritva Kumpulainen, 050 556  6162

Oy Windside Production Ltd:

vientipäällikkö Sara-Maaria Asp, 044 236 9315