Aitoja makuja omasta maakunnasta


19.8.2014

Keskimaa kampanjoi oman maakuntamme elintarviketuotteiden puolesta.”Aitoja makuja omasta maakunnasta” –kampanja on näkyvästi esillä toimipaikoissamme kaikilla toimialoillamme.

Ekologisuutta ja eettisyyttä arvostavat kuluttajat haluavat käyttää lähellä tuotettuja elintarvikkeita. Suoraan viljelijöiltä tai jalostajilta tuotteita tilaavia paikallisia ruokapiirejä on perustettu Keski-Suomeenkin jo useita, ja asiasta uutisoidaan mediassa lähes päivittäin.

Keskimaa tarjoaa asiakasomistajilleen oman alueen  tuotteita, siis aitoja makuja omasta maakunnasta. Koska toimialueemme kattaa Keski-Suomen lisäksi Kangasniemen kunnan, puhumme omasta maakunnasta, emme Keski-Suomesta.

Keskimaalle maakunnan tuotteiden esiin nostaminen sopii ideologisesti paremmin kuin hyvin. Keskimaa on maakunnan kotitalouksien yhteisesti omistama yritys, jonka tehtävä on paitsi tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajilleen, myös edistää kaikin tavoin oman toimialueemme ja sen ihmisten hyvää elämää. Keskimaan hyvinvointi ja menestys on suoraan kytköksissä oman maakuntamme hyvinvointiin ja menestykseen.