Alexandran kauniit sviitit sopivat elämän monenlaisiin hetkiin ja tilaisuuksiin


3.3.2020

Onko tiedossasi juhlaa, pientä lomailua kaupunkihotellissa tai yhdistettävänä pienimuotoinen kokous ja yöpyminen? Jyväskylän keskustassa Original Sokos Hotel Alexandran kauniit ja viihtyisät sviitit voivat olla ratkaisu juuri sinulle!

Alexandran kauniit sviitit sopivat elämän monenlaisiin hetkiin ja tilaisuuksiin

 

Original Sokos Hotel Alexandran kauniit, vaaleasävyiset sviitit ovat vastaus moneen syyhyn majoittua elämää täynnä olevassa hotellissamme. Ne ovat kuin tehdyt monenlaisiin juhlahetkiin – hääyöhön, vuosipäivän tai vaikka syntymäpäivien juhlintaan. Joskus on hyvä lähteä viettämään laatuaikaa läheisimpiensä kanssa ja ottaa hieman etäisyyttä perusarkeen. Sviittimme on suunniteltu juuri tähän. Haluamme, että viihdyt meillä ja näissä puitteissa saat varmasti rentouduttua ja yösi sujuu rauhallisesti, vaikka yövytkin keskellä Jyväskylää!

 

Nämä lähes 50 m2 kokoiset, tilavat huoneistot, joissa on erillinen olohuone ja makuuhuone, ovat näppärästi yhdistettävissä myös majoittumiseen ja pieneen, muutaman hengen kokoukseen. Olohuoneen ja makuuhuoneen voi eristää tyylikkäällä väliovella. Huonepalvelumme toimittaa tarvittavat tarjoilut huoneeseesi ja huoneen televisio toimii kokousmateriaalisi näyttönä. Kätevää ja toimivaa!

 

Kokouksen jälkeen voit heittäytyä vapaalle ja karistaa päivän pölyt saunassa ja sen jälkeen vain olla ja rentoutua.

 

Kuudennen kerroksen sviitissä näkyy ajatuksellisena teemana kaupunkimme kuuluisin käyntikortti – Alvar Aalto.

 

Jos sinulla on tulossa häät tai muu juhlatilaisuus tai kaipaat tilaa, jossa voit yhdistää yöpymisen ja kokoustamisen, ole yhteydessä myyntipalveluumme. Luodaan yhdessä sinulle unohtumaton vierailu!

 

Tiedustelut ja varaukset:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20 tai sähköpostilla sales.jyvaskyla@sokoshotels.fi