Alle 16-vuotiaat KeMujen Sunset Parkiin aikuisen seurassa


7.8.2015

Elokuussa järjestettävien Keskimaan musiikkijuhlien eli KeMujen Sunset Parkiin voivat osallistua aikuisen seurassa myös alle 16-vuotiaat EDM-fanit.
KeMut-viikonloppu täyttää Jyväskylän Sokos Hotellit viimeistä huonetta myöten.

– Omistajiltamme tulleiden lukuisien toiveiden ja suuren kysynnän vuoksi olemme muuttaneet Sunset Parkin ikärajoitusta. Reagoimme yleisön toiveisiin, sillä haluamme tarjota myös alle 16-vuotiaille mahdollisuuden tämän ainutlaatuisen elämyksen kokemiseen omilla kotikulmilla. Tällä hetkellä lujaa kautta maailmaan iskevä EDM puhuttelee erityisesti nuorisoa myös meillä Keski-Suomessa, toteaa Keskimaan matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Pasi Kunelius. Alle 16-vuotiaat voivat osallistua Sunset Parkiin täysi-ikäisen aikuisen seurassa ja vastuulla. 16-vuotta täyttäneet pääsevät mukaan myös yksin ja kaveriporukalla. Ravintola-alueella edellytetään tietysti täysi-ikäisyyttä.

Perjantaina 21.8. KeMut käynnistyvät elektroniseen tanssimusiikkiin keskittyvällä Sunset Parkilla. Esiintyjinä ovat kansainväliset EDM-tähdet, kandalainen DVBBS sekä norjalainen Tungevaag & Raaban. Kotimaista EDM-genreä edustavat Darude, Heikki L. sekä rap-artistina mainetta niittänyt Mikael Gabriel. Illan hostina toimii Tom ”DJ Dosse” Dostinov. Kaikkien aikojen ulkoilmayökerhon olennainen osa ovat myös huikeat erikoistehosteet.

21.-23.8.2015 Jyväskylän Lutakonaukiolla järjestettävät KeMut tarjoilee kolmen päivän aikana neljä täysin erilaista ohjelmakokonaisuutta. Perjantain Sunset Parkia seuraa lauantaina päivällä Keski-Suomi KeMut ja illalla Pop-Rock KeMut. Festarit päättää sunnuntaina Perheen KeMut. Keskimaan 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tapahtumat ovat joko ilmaisia tai lippujen hinnat on reilusti alennettu osuuskaupan omistajille.

– Kaikki kolme Sokos Hotelliamme Jyväskylässä ovat hyvää vauhtia täyttymässä kyseisen viikonlopun osalta. Noin 600 huoneen majoituskapasiteettimme tulee loppumaan kesken. Omistajiemme kannattaakin olla viimeistään nyt liikkeellä lippujen hankinnan ja ennen kaikkea majoitusvarausten merkeissä, Kunelius muistuttaa.

KeMujen ohjelma: kemutjkl.fi (myös pressikuvat)
Lipunmyynti: lippupalvelu.fi
Majoitusvaraukset: www.sokoshotels.fi sekä Sokos Hotels –myyntipalvelu, 020 1234 640, sales.jyvaskyla@sokoshotels.fi

KeMut Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä: #KeMutJKL ja #Spark15

Lisätietoja: toimialajohtaja Pasi Kunelius, 050 310 5000