Antti Määttä siirtyy Keskimaan toimitusjohtajaksi


22.6.2010

Keskimaa Osk:n hallintoneuvosto on 22.kesäkuuta nimittänyt Keskimaan uudeksi toimitusjohtajaksi Satakunnan Osuuskaupan toimitusjohtaja Antti Määtän. Hän aloittaa tehtävässään 16. elokuuta 2010.

 

Toimitusjohtaja Antti Määttä on syntynyt vuonna 1966 Muhoksella. Hän on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Jyväskylän yliopistosta vuonna 1992.

Määttä tuli S-ryhmään kaupallisen kenttäkoulutuksen kautta vuonna 1991. Kenttäkoulutuksen hän suoritti Osuuskauppa Keskimaassa Seppälän Prismassa. Tämän jälkeen hän on toiminut kouluttajana Jollas Instituutissa sekä Satakunnan Osuuskaupassa markkinointi- ja ryhmäpäällikkönä sekä Prisma-johtajana.

Satakunnan Osuuskaupan toimitusjohtajana Antti Määttä aloitti vuonna 2004. Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta SOK:n hallituksen jäsenenä hän on toiminut vuodesta 2008 alkaen.

Useista hyvistä ehdokkaista hallintoneuvosto päätyi yksimielisesti Antti Määttään, joka on työssään osaava ja henkilönä helposti lähestyttävä. Hän pystyy työskentelemään hyvin yhteistyössä henkilöstön, omistajahallinnon ja sidosryhmien kanssa. Hän tuntee useat vähittäiskaupan ja palvelualojen toimialat sekä S-ryhmän toimintatavat.

– Uskon, että valintaprosessin tuloksena olemme valinneet Keskimaalle toimitusjohtajan, joka pystyy nopeasti ottamaan tehtävän henkisesti haltuun. Määttä on johtajana ennakoiva muutoksen hallitsija, joka pystyy jatkamaan ja kehittämään edelleen Keskimaan esimerkillistä toimintaa asiakasomistajien ja toimialueen hyväksi, Keskimaan hallintoneuvoston puheenjohtaja Simo Kutinlahti sanoo.

– Satakunnan Osuuskauppa on hyvässä taloudellisessa tilanteessa, ja voimme rauhassa käynnistää uuden toimitusjohtajan haun. Haluankin lämpimästi onnitella Anttia valinnan johdosta, kommentoi Satakunnan Osuuskaupan hallintoneuvoston puheenjohtaja Juha Vuorenhela.

Keskimaan aiempi toimitusjohtaja Kuisma Niemelä siirtyi SOK:n pääjohtajaksi viime huhtikuun alussa. Keskimaan toimitusjohtajan sijaisena toimii 16. elokuuta saakka market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Raija Rantanen.

Lisätietoja:

Keskimaa Osk:n hallintoneuvoston puheenjohtaja Simo Kutinlahti, gsm 0500 975 680

Satakunnan Osuuskaupan hallintoneuvoston puheenjohtaja Juha Vuorenhela, gsm 0400 591 106

Satakunnan Osuuskaupan toimitusjohtaja Antti Määttä, gsm 050 522 1011