Elektronisen musiikin mega-artisti KSHMR Sunset Parkiin Jyväskylään elokuussa!


6.4.2017

Maailman suosituimpiin elektronisen musiikin artisteihin lukeutuva yhdysvaltalainen DJ-tuottaja KSHMR saapuu ensi kertaa maahamme elokuussa. Maailman parhaaksi DJ-tulokkaaksi valittu ja TOP 10-kärkeä hätyytellyt KSHMR nousee Sunset Park -festivaalin päälavalle Jyväskylän Lutakonaukiolla perjantaina 25. elokuuta.

KHSMR on todellinen tanssimusiikin supertähti, joka tunnetaan energisestä soittotyylistään sekä itämaisesta mystiikasta ammentavasta äänimaailmastaan. Tämä tuottajalegenda on vaikuttanut energisen tanssimusiikin taustalla jo useita vuosia ja hänen kiertuekalenteriinsa kuuluu kesällä jättifestivaaleja ympäri maailman. Onkin mittava merkkiteko, että hänet saatiin nyt esiintymään Suomeen ja vieläpä pääkaupunkiseudun ulkopuolelle Jyväskylään.

KHSMR:n musiikkia on streamattu YouTubessa satoja miljoonia kertoja, ja hänen Tiëston kanssa tuottamanssa Secrets-kappale on yksi modernin tanssimusiikin kulmakiviä. Ennen elektronisen musiikin uraansa KHSMR on ehtinyt tehtailla hittejä myös mm. Far East Movementille ja Selena Gomezille.

Sunset Parkin jo julkistettua muuta kansainvälistä artistikaartia edustavat Sigala, joka on yksi brittiläisen tanssimusiikin suurimmista tähdistä sekä Sak Noel, jonka viimevuotinen Sean Paulin kanssa tehty megahitti Trumpets soi laajalti Suomen radiossa. Lisäksi Sunset Parkissa nähdään mm. venäläinen duo Filatov & Karas, joka tunnetaan platinaa striimanneesta Don’t Be So Shy -kappaleestaan sekä italialainen DJs From Mars -kaksikko, joiden energiset live-show’t tunnetaan ympäri maailman.

Tapahtumassa esiintyy myös kotimaisia nuoren sukupolven tähtiä, kuten The Second Level, Alex Mattson ja Kiro. Festivaalin ohjelmisto täydentyy vielä kotimaisilla nimillä kevään kuluessa.

Sunset Parkin lipunmyynti on jo alkanut Ticketmasterissa. Lippuja on saatavilla S-Etukortilla 29 euron erikoishintaan ja ilman S-Etukorttia 39 eurolla. Hintoihin lisätään Ticketmasterin toimituskulut.

Sunset Park on järjestetty aiemmin vuonna 2015. Tälle vuodelle tapahtuma-alue laajenee ja myynnissä on nyt illalle 10 000 lippua. Lutakonaukion tapahtuma-alue sijoittuu keskelle Jyväskylän kaupunkia, huikeisiin Jyväsjärven rantamaisemiin. Festivaalin uutuutena ovat VIP-paketit.