Halpuuttaminen tänään täydellä voimalla Keskimaan S-marketeihin


6.5.2015

Kun S-ryhmä aloitti tammikuussa halpuuttamisen, se lupasi tehdä kaikkensa edullistaakseen ruoan hintaa. Työ alkoi Prismasta, ja nyt vuorossa on S-market.

Osuuskauppa Keskimaassa hintojen alentaminen käynnistyi valtakunnallista aloitusta aiemmin jo reilu vuosi sitten keväällä. Hintoja alennettiin Jyväskylän kolmen Prisman lisäksi vuoden aikana Keskimaan
S-marketeissa. Lisäksi muutamissa S-marketeissa halpuutettiin 1 600 tuotteen hintaa pari viikkoa sitten.

Tänään Keskimaan kaikissa 25 S-marketissa laskevat noin 400 asiakkaille tärkeän tuotteen hinnat. Tämä tuo halpuuttamisen melkein kotioville asti: suomalaisten keskimääräinen matka-aika autolla kotoa S-marketiin on noin seitsemän minuuttia.

– Halpuuttaminen kattaa koko Keski-Suomen. Entistäkin edullisemmat hinnat koskevat kaikkia Keskimaan S-marketeja Pihtiputaalta Kuhmoisiin ja Keuruulta Kangasniemelle. On tärkeää, että voimme osaltamme helpottaa keskisuomalaisten arkea tekemällä ruokalaskusta pienemmän, toteaa toimitusjohtaja Antti Määttä.

Osuuskauppa mahdollistaa halpuuttamisen omia it-, energia-, kiinteistö- ja markkinointikulujaan leikkaamalla ja omasta katteestaan tinkimällä. Halpuutettuja kotimaisia tuotteita voi ostaa tietäen, että maksumiehenä ei ole maataloustuottaja.

– Panostamme halpuutettujen tuotteiden laatuun yhdessä koko tuotantoketjun kanssa. Meille on kunnia-asia, että suosituimpien elintarvikkeiden lisäksi tarjolla on aina laaja valikoima tuotteita myös luomu- ja lähiruoan ystäville ja vaikkapa erikoisruokavaliota noudattaville.

S-marketeissa on aina myynnissä myös lähiseudun tuottajien tuotteita.

– Teemme pitkäjänteistä yhteistyötä maakuntamme pientuottajien kanssa. Valikoimistamme löytyy yli 4200 paikallista tuotetta, yli sadalta paikalliselta tavarantoimittajalta. Eniten paikallisia tuotteita on Jyväskylän Sokoksen Mestarin Herkussa, noin 600. Paikallisten tuotteita myytiin päivittäistavarakaupoissamme viime vuonna oli yli 30 miljoonalla eurolla, kertoo toimialajohtaja Reima Loukkola.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Antti Määttä 050 522 1011
toimialajohtaja Reima Loukkola 050 595 1972

 

Tietoa S-marketeissa halpuutettavista tuotteista löydät täältä:
http://patarumpu.fi/2015/05/06/ruoan-hinta-laskee-kaikissa-s-marketeissa