Hesburger Matkakeskuksen toiminta loppuu


21.2.2020

Hesburger Matkakeskuksen yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet. Yt-neuvotteluissa on päätetty lopettaa Hesburger Matkakeskuksen toiminta kevään 2020 aikana. Ravintolan työntekijöille tarjotaan töitä Keskimaan muista toimipaikoista.

Osuuskauppa Keskimaan omistaman Hesburger Matkakeskuksen yt-neuvottelut päättyivät 14.2.2020. Neuvotteluissa on päädytty lopettamaan Hesburger Matkakeskuksen toiminta. Muutoksen taustalla on jo useiden vuosien tappiollinen liiketoiminta.

− Hesburger Matkakeskuksen liiketoiminnan lopettamisen harkinta tuli ajankohtaiseksi, kun emme ole saaneet toimintaa tulokselliseksi Matkakeskuksessa. Toimintaa on pyritty kehittämään ja tuloksen suuntaa oikaisemaan, mutta tehdyillä toimenpiteillä ei ole ollut toivottua vaikutusta. Meillä on jatkuva tarve ravintola-alan ammattilaisista, joten pystymme tarjoamaan työntekijöille töitä muista toimipaikoistamme, kertoo toimialajohtaja Pasi Kunelius.

Yhteistoimintaneuvottelut käynnistyivät 30.1.2020. Neuvottelujen piirissä oli neljä henkilöä. Kaikille työntekijöille tarjotaan töitä Keskimaan muista yksiköistä. Tarkempi aikataulu yksikön lopettamisesta selviää myöhemmin.

Keskimaan omistamissa Hesburger Sokkarissa ja Prisma Seppälän yhteydessä sijaitsevassa Hesburger Seppälässä toiminta jatkuu normaalisti. Keskimaa omistaa myös ABC Hirvaskankaan ja ABC Palokan yhteydessä toimivien Hesburgereiden liiketoiminnan.