Jyväskylän alexandralaisille vastuullisuus on sydämen asia


6.9.2019

Original Sokos Hotel Alexandrassa on tehty jo parin vuoden ajan yhteistyötä Jyväskylän Puistokoulun koululuokan kanssa vastuullisuusasioiden parissa. Muutoinkin vastuullisuusasiat ovat alexandralaisille sydämen asia.

Yhdessä kohti vastuullisempaa arkea

Original Sokos Hotel Alexandrassa on tehty jo parin vuoden ajan yhteistyötä Jyväskylän Puistokoulun viidesluokkalaisten kanssa. Luokka on vieraillut hotellissamme ruoan hävikkiviikolla aamiaisella, hävikkiasioita on käyty vierailun yhteydessä läpi ja lopuksi jokainen on päässyt vielä punnitsemaan omalle lautaselle jääneen hävikin.

Euroopan jätteen vähentämisen viikolla pyysimme oppilaita lähettämään meille ideoita ja vinkkejä siitä , kuinka jätettä voisi vähentää koulussa ja kotona. Otimme vinkit ilolla vastaan ja olemme vieneet näitä hyviä ideoita käytäntöön mahdollisuuksien mukaan myös hotellimaailmassa. Vinkkien lähettämisestä koululaiset palkittiin lounaalla Frans & Sandrassa.

Tänä syksynä samaisen luokan oppilaat ( nyt jo siirtyneet 6. luokalle) tulivat istuttamaan kukkasipuleita keittiöpuutarhaamme ja hotellin edustalla oleviin ruukkuihin. Tämä varmasti tuo iloa tulevan kevään hotellimme vieraille.

Hotellimme on sitoutunut ottamaan huomioon toiminnassaan ympäristön hyvinvoinnin ja vastuullisuusasiat. Tämän vuoksi meille on myönnetty kansainvälinen ympäristömerkki Green Key. Green Key-ympäristöohjelmasta voit lukea lisää täältä .