Jyväskylän Sokos-keskukseen uusia vuokralaisia


1.6.2017

Osuuskauppa Keskimaan omistaman Jyväskylän Sokos-keskuksen liiketilat kiinnostavat kaupan alan toimijoita. Sokos-keskukseen saadaan uusia vuokralaisia loppukesästä.

Loppukesällä Sokos-keskuksen palvelutarjonta laajenee entisestään. Askarteluliike Sinooperi avaa liikkeen heinäkuussa ja lastenvaateliike Polarn O. Pyret elo-syyskuussa. Molemmat liikkeet sijoittuvat Sokos-keskuksen toiseen kerrokseen. Näiden kahden liikkeen väliin jäävät liiketilat ovat myös herättäneet paljon kiinnostusta, kertoo Sokos-johtaja Jarkko Elola.

– Ensimmäisen kerroksen kahdesta 500 neliön tilasta käydään edelleen sopimusneuvotteluja. Tila vuokrataan joko yhtenä suurena tilana tai kahtena pienempänä, kiinteistöjohtaja Matti Vihinen selvittää.

– Nämä tehdyt sopimukset osoittavat, että Sokos-keskus on edelleen Jyväskylän keskustan paras liikepaikka, jonka vetovoima pysyy ja paranee, Elola ja Vihinen korostavat.

Jyväskylän Sokos-tavaratalon uudistusta on toteutettu vaiheittain viime syksystä lähtien.

– Tilojen uudistuksen myötä ja uusien vuokralaisten tultua olemme myös käynnistäneet Sokos-keskuksen miljöön uudistuksen. Sokos-keskus saa oman ilmeen kauppakeskuksena. Samalla kauppakeskuksen värimaailmaa ja yleisiä tiloja uudistetaan ja viihtyisyyttä lisätään. Kaupungin kovimmalla käytöllä olevat julkiset wc-tilat ovat myös parhaillaan remontissa. Miesten wc:t ovat jo valmiit ja naisten wc:t ovat juuri työn alla, Jarkko Elola kertoo.

Uudistuksen myötä Sokos on muuttunut palvelutarjonnaltaan monipuolisemmaksi Sokos-keskukseksi. Tiloihin ovat jo muuttaneet Clas Ohlson, Flying Tiger Copenhagen, Partioaitta ja Tunnin Kuva.