Jyväskylän Solo Sokos Hotel Paviljongin laajennus


14.6.2019

Solo Sokos Hotel Paviljongin laajennusosa on valmis ja huoneet asiakkaidemme käytössä. Tervetuloa ihastelemaan uusinta uutta Jyväskylässä!

Modernia ja ekologista luksusta

Solo Sokos Hotel Paviljongin laajennusosan rakentaminen on edennyt talven mittaan suunnitellussa aikataulussa. Kesäkuussa 2012 avattuun hotelliimme valmistuu ensi kesäksi 40 uutta, tyylikästä huonetta. Laajennus tulee tarpeeseen, sillä Jyväskylä vahvistaa edelleen asemaansa yhtenä maamme suosituimpana messu-, kokous- ja kongressikaupunkina, houkutellen myös entistä enemmän vapaa-ajan matkustajia.

Aikaa kestäviä materiaaleja

Uudet huoneemme edustavat skandinaavista, aikaa kestävää ja modernia luksusta. Green Key -hotellissamme kestävä ajattomuus ja luonnollisuus ovat vastuullisen ja ekologisen suunnittelun ydin. Huoneiden sisustuksellisesta ilmeestä vastaa vuoden 2018 sisustusarkkitehdiksi valittu Joanna Laajisto, jonka suunnittelemille tiloille tunnusomaista on rauhallisuus ja rauhoittavuus, joka tarttuu myös tilojen käyttäjiin.

Kaikkien uusien huoneiden sisustuksessa on käytetty laadukkaita materiaaleja ja sävymaailmassa hillittyjä värejä. Materiaaleina lattioissa ja kiintokalusteissa on aitoa tammea sekä tummaa mattapintaista graniittia. Tekstiileissä korostuvat luonnonmateriaalit, kuten pellava ja villa. Jokaisessa huoneessa on valokuvaaja Mikko Ryhäsen erilainen ja uniikki valokuvateos, aiheena Jyväskylässä aina läsnä ja lähellä oleva kaunis luonto.

25-100 neliön huoneita, kolmessa eri luokassa

Uusia huoneita valmistuu kolmeen eri huoneluokkaan. Solo Upissa tilaa on noin 25 neliöitä, Supreme-huoneessa vielä kolmannes enemmän. Sänkyvaihtoehtoina on leveä parisänky tai erilliset vuoteet.

Kansainvälisessäkin mittakaavassa ainutlaatuista on kaksi 100-neliöistä kahden kerroksen sviittiä, joissa on kaksi parisänkyä, mukava oleskelutila, sauna sekä kattoterassi, jolta voi ihastella niin kaupunki- kuin järvinäköaloja tai seurata aitiopaikalta Jyväskylän keskeisimmän tapahtuma-aukion elämää.

Kaikkien huoneiden varustukseen kuuluu minibaari, taulu-tv, tallelokero, silitysmahdollisuus, huonekohtainen ilmastointi, Cupsolo-kahvinkeitin sekä kylpytakit ja -tossut.

Huoneluokan korotus helpompi toteuttaa

S-Card Premium -korttilaisille hotellimme laajennus on varmasti erityisen mieluinen: pystymme aiempaa useammin muuttamaan varauksen yhtä huoneluokkaa parempaan huoneeseen. Huoneluokan maksuton korotus onnistuu helpommin, koska vaihtoehtoja on enemmän ja vapaita huoneita todennäköisemmin tarjolla.