Kauppakeskus Sokkariin uusi sushiravintola Itsudemo


1.11.2019

Kauppakeskus Sokkarin ravintolamaailmaa uudistetaan. Japanilaiselle sushiravintola Itsudemolle remontoidaan tilat vuoden 2020 alkupuolella. Itsudemo aloittaa toimintansa 1.5.2020. Vuokralaisneuvottelut myös muiden mahdollisten uusien toimijoiden kanssa ovat meneillään.

Sushiravintolaketju Itsudemo avaa Jyväskylän ravintonsa Kauppakeskus Sokkarille. Itsudemolla on Suomessa tällä hetkellä seitsemän ravintolaa Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Jyväskylän lisäksi suunnitelmissa on avata ravintolat myös Hämeenlinnassa ja Joensuussa. Itsudemo keskittyy laadukkaaseen lounas- ja illallissushibuffetiin.

− Meidät on äänestetty Tampereen parhaaksi aasialaiseksi ravintolaksi ja toiseksi parhaaksi lounasravintolaksi. Olemmekin katselleet jo jonkin aikaa sopivia tiloja myös Jyväskylästä ja nyt löysimme ne Sokkarilta, iloitsee Itsudemon kauppapaikkapäällikkö Hao Cao.

Itsudemon ravintola on pinta-alaltaan 362 m² ja tilat sijoittuvat Kauppakeskus Sokkarin toiseen kerrokseen Kauppakadun puolelle kauppakeskusta. Tilat remontoidaan ravintolalle sopiviksi. Avajaisia päästään viettämään toukokuussa 2020.

− Uudistamme Sokkarin ravintolamaailmaa kokonaisuudessaan ja olemme iloisia saadessamme Itsudemon meille mukaan. Meillä on lisäksi neuvottelut kesken useamman muun uuden toimijan kanssa. Lisäksi parannamme lapsiperheiden palveluita Sokkarilla joulun 2019 aikana, jolloin toiseen kerrokseen valmistuu uusi lastenhoitohuone ja leikkialue perheen pienimmille, kertoo Kauppakeskus Sokkarin kauppakeskusjohtaja Outi Terho.