Kauppakeskus Sokkarissa avataan kaksi uutta liikettä: Melli Ecodesign ja Eurokangas


8.12.2017

Kauppakeskus Sokkarissa avataan kaksi uutta liikettä: Melli EcoDesign avataan 9.12. ja Eurokangas maaliskuussa 2018. Lisäksi Sokkarin toiseen kerrokseen rakennetaan lasten leikkipaikka. Melli, Eurokangas ja lasten uusi leikkipaikka tukevat kauppakeskuksen tavoitetta tarjota sekä laadukkaita ja kysyttyjä brändejä että viihtymistä ostosten lomassa. Uusien avauksien myötä kauppakeskuksessa on 18 kauppaa ja 4 ravintolaa.

Kauppakeskus Sokkarissa avataan kaksi uutta liikettä. Melli EcoDesign sijaitsee kauppakeskuksen toisessa kerroksessa ja Eurokangas ensimmäisessä kerroksessa. Melli avaa ovensa 9.12. ja Eurokangas maaliskuussa 2018. Lisäksi Sokkarin toiseen kerrokseen tulee uusi lasten leikkipaikka viikolla 50.

– Olemme todella iloisia saadessamme Mellin ja Eurokankaan Sokkarille. Sokkarin toisesta kerroksesta rakennetaan lapsiperheiden ostospaikkaa, jossa myös perheen pienimmät viihtyvät. Mellin tulo vie meitä jälleen yhden askeleen lähemmäksi tuota tavoitetta. Lisäksi koemme, että Mellin brändissä vahvasti esillä olevat kotimaisuus ja laadukkuus sopivat erinomaisesti Sokkarin kokonaisuuteen, kertoo tavaratalonjohtaja Jarkko Elola.

– Eurokangas taas vastaa käsillä tekemisen ja sen tuotteiden kysynnän kasvuun. Samalla Eurokankaan valikoima ja Sokoksen kodin sisustamiseen painottuva valikoima tukevat hienosti toisiaan, Jarkko jatkaa.

Lastenvaatteita myyvän Mellin vaatteet suunnitellaan, kankaat valmistetaan ja painetaan sekä ommellaan Suomessa. Yritys syntyi tarpeesta luoda herkkäihoisille sopivia, kotimaisia ja kauniita vaatteita, ja nyt liikkeen valikoima kattaa niin keskosten, lasten ja aikuisten vaatteet ja asusteet kuin kodin tekstiilitkin. Mellin ompelimo sijaitsee Jyväskylän Palokassa.

– Asiakaskuntamme on toivonut, että avaisimme oman myymälän Jyväskylän keskustaan ja kauppakeskus Sokkari täyttää kaikki toiveemme myymälän sijainnin ja laadun suhteen. Pääsemme upeiden brändien joukkoon aivan Jyväskylän paraatipaikalle. Kotimaisuuden arvostaminen on nousussa, ja tulemme varmasti saamaan paljon uusia asiakkaita, toteaa Melli EcoDesignin yrittäjä Marica Jensen.

Eurokangas siirtyy Kauppakeskus Sokkariin Kolmikulmasta.
– Meille on tärkeää olla siellä, missä ihmiset liikkuvat. Kauppakeskus Sokkariin avattavan myymälämme koko ilme tulee uudistumaan ja saamme laajan sisustuksen sekä vaatetuksen mallistomme entistäkin paremmin esille. Eurokangas on sisustavalle asiakkaalle tänä päivänä muutakin kuin kangaskauppa: meiltä saa verhot ja muut kodintekstiilit mittojen mukaan ommeltuina, kertoo Eurokankaan myymäläkonseptista vastaava Sari Sund.