Keljon Prisma uudistuu – Keljon Prisman historian suurin uudistus


15.11.2019

Keljon Prismassa aloitetaan mittava uudistus tammikuussa 2020. Kyseessä on laajin koskaan tehty uudistus Keljon Prisman historian aikana. Myymälän ilme muutetaan uuden Prisma-konseptin mukaiseksi, valikoimat laajentuvat ja myymälään saadaan uusia palveluja, kuten Fazerin leipomo ja kukkiensidontapalvelu. Asiakkaat pääsevät vaikuttamaan uudistuviin valikoimiin. Uudistuksen kokonaisinvestointi on noin 4,4 miljoonaa euroa.

Osuuskauppa Keskimaa aloittaa vuoden 2020 alusta uudistamaan jo 25 vuotta nykyisellä paikallaan toiminutta Keljon Prismaa. Uudistuksessa koko myymälän miljöö uudistuu, kun se saa uuden Prisma-konseptin mukaisen ilmeen, myös valikoimat uudistuvat. Päivittäistavarapuolella valikoimat laajenevat merkittävästi ja käyttötavarapuolelle saadaan uusia tuoteryhmiä, kuten valaisimet, myyntiin. 

Näkyvimpiä muutoksia asiakkaille tulevat olemaan myymälämiljöön uudistuksen myötä entistä houkuttelevammat esillepanot. Ruokatori uudistuu ja kasvaa valikoimaltaan merkittävästi, myös hedelmä- ja vihannesosasto sekä juomaosasto saavat uuden raikkaan ilmeen, joissa tuotteiden esillepanoihin kiinnitetään erityistä huomiota. Myös palvelutuotteet lisääntyvät, kun myymälän leipäosaston yhteyteen saadaan uusi Fazerin jauholeipomo. Uutena palveluna Keljon Prismaan saadaan myös toivottu kukkiensidontapalvelu.

− Haluamme ottaa myös asiakkaamme mukaan muutoksen tekemiseen, joten keräämme asiakkaidemme toiveita ensi viikosta lähtien, seuraavien kahden viikon ajan. Kaikkea ei siis ole vielä päätetty, vaan haluamme tehdä tätä suurta uudistusta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Asiakkaiden toiveet tulevat konkreettisesti näkymään myymälässä ja sen valikoimissa, kertoo Prisma-johtaja Tommi Viitanen.

Uudistus kattaa myymälän sisätilojen lisäksi myös julkisivun uudistuksen. Julkisivu uudistetaan myös ulkoilmeen osalta.  Asiakkaiden asiointia helpotetaan muokkaamalla tontille tulevia ajoväyliä selkeämmiksi. Lisäksi piha-alueen parkkitila laajenee, jonka myötä parkkipaikkoja levennetään. Myös parkkihallin lattiapinnat ja seinät kunnostetaan.

− Tammikuussa alkava uudistus on hyvin kokonaisvaltainen kasvojenkohotus Keljon Prismalle niin sisä- kuin ulkoalueidenkin osalta. Olemme todella iloisia, että pääsemme rakentamaan entistä parempaa Keljon Prismaa, toteaa Viitanen.

Tammikuun toisella viikolla käynnistyvän remontin on määrä valmistua pääsiäiseksi 2020 myymälän sisätilojen osalta. Pihatyöt valmistuvat juhannukseen 2020 mennessä. Uudistus toteutetaan vaiheittain, jotta asiointi olisi koko uudistuksen ajan mahdollisimman sujuvaa. Uudistuksen kokonaisinvestointi on noin 4,4 miljoonaa euroa.