Keski-Suomeen avataan ensimmäinen Emotion


14.4.2011

Keskimaa Osk vahvistaa käyttötavarakaupan tarjontaansa kauneuden ja pukeutumisen tuotealueilla. Keski-Suomen ensimmäinen Emotion-erikoisliike avataan Palokkaan.

Kauneuden, hyvän olon ja hemmottelun erikoisliike Emotion avataan Palokkaan, Prisman yhteyteen. Noin 350 neliömetrin liike sijoittuu kauppakeskuksen kaupungin puoleiseen päätyyn, uudistettavan sisäänkäynnin tuntumaan, Alkon myymälän viereen. Myymälälle remontoidaan tilat Palokan Prisman laajennuksen yhteydessä.

– Käyttötavarakauppa on yksi keskeisimmistä kehittämisalueistamme. Parannamme olemassa olevia palvelujamme, kehitämme osaamistamme ja tuomme samanaikaisesti uusia palveluja asiakasomistajillemme, Keskimaan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Raija Rantanen perustelee.

– Emotion vahvistaa omalta osaltaan käyttötavarakaupan tarjontaamme kauppakeskuksessa, jonka vaikutusalueella asuu noin 55 000 asiakasomistajaperhettämme. Uusi Emotion palvelee tietysti myös pohjoisen Keski-Suomen asiakasomistajiamme Palokan Pris-man tapaan, hän jatkaa.

Emotion on asiantuntevaan palveluun ja myyjien vankkaan ammattitaitoon tukeutuva Sokoksen ”kevytversio”. Erikoisliike tulee työllistämään 4-5 henkilöä.

– Valikoimiin kuuluvat naisten ja miesten kosmetiikan huippumerkit, tuoksut, terveystuotteet, päivittäiskosmetiikka, hiustenhoitotuotteet sekä naisten alusasut ja sukat. Emotionissa tarjoamme Sokoksen tapaan ammattitaitoisen palvelun ja henkilökohtaisen opastuksen lisäksi ylellisen ja viihtyisän ostoympäristön, Sokos-johtaja Tuula Sillanmäki kuvailee.

Emotionin liikeideaan kuuluvat myös tapahtumat, tuote-esittelyt sekä henkilökohtaiseen opastukseen perustuvat Kauneustunnit. Palvelua täydentää kampaamo.

– Emotionille rakennetaan tilat Palokan Prisman laajennuksen kanssa samanaikaisesti. Uusi myymälä valmistuu näillä näkymin loppuvuodesta, Tuula Sillanmäki aikatauluttaa.

Kaupunkien keskustoissa ja kauppakeskuksissa sijaitsevia S-ryhmän Emotion-erikoisliikkeitä on tällä hetkellä 23. Ketju on kasvanut parin viime vuoden aikana voimakkaasti: sekä viime että toissavuonna uusia toimipaikkoja avattiin useita eri puolille Suo-mea.

Jyväskylän lähin myymälä on vielä tässä vaiheessa reilu vuosi sitten avattu Osuuskauppa PeeÄssän Emotion Varkaudessa.

Lisätieto