Keskimaa aloittaa terveysturvallisuussyistä YT-neuvottelut koskien Sale Hankasalmen mahdollista myymälän sulkemista


17.1.2022

Osuuskauppa Keskimaa aloittaa yhteistoimintaneuvottelut koskien Sale Hankasalmen mahdollista liiketoiminnan lopettamista ja myymälän sulkemista. Neuvottelujen taustalla on kiinteistön heikko kunto ja siihen liittyvät terveysturvallisuussyyt. Neuvottelut koskevat yhteensä kuutta henkilöä, joille tullaan tarjoamaan töitä Keskimaan muista yksiköistä, mikäli Sale Hankasalmen myymälä päädytään sulkemaan.

 Osuuskauppa Keskimaa harkitsee Sale Hankasalmen toiminnan lopettamista myymälätilojen heikon kunnon ja pitkään jatkuneiden sisäilmaongelmien vuoksi. Osuuskauppa Keskimaa on antanut 17.1.2022 yhteistoimintaneuvotteluesityksen asiaa koskien.

− Neuvottelujen taustalla on myymälätilojen heikko kunto ja siitä johtuvat sisäilmaongelmat. Kiinteistössä on tehty viimeisten vuosien aikana useita korjaustoimenpiteitä, mutta sisäilmaongelmia ei valitettavasti ole saatu täysin korjattua, toteaa Osuuskauppa Keskimaan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Vesa Kyllönen.

Yhteistoimintaneuvottelut koskevat koko Sale Hankasalmen vakituista henkilökuntaa, yhteensä kuutta henkilöä. Henkilöstölle tarjotaan töitä ensisijaisesti muista Osuuskauppa Keskimaan yksiköistä, mikäli Sale Hankasalmen myymälä päädytään sulkemaan.

Yhteistoimintaneuvottelut alkavat maanantaina 24.1.2022 ja niiden osalta noudatetaan kahden viikon neuvotteluaikaa.


Lisätietoja

Osuuskauppa Keskimaa, Vesa Kyllönen, market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja, 010 767 3021, vesa.kyllonen@sok.fi

Osuuskauppa Keskimaa, Outi Terho, Sale-ryhmäpäällikkö, 010 767 3029, outi.terho@sok.fi