Keskimaa aloittaa yt-neuvottelut koskien yökerho Bran mahdollista toiminnan päättymistä


21.10.2021

Osuuskauppa Keskimaa aloittaa yhteistoimintaneuvottelut koskien ravintola Bran mahdollista lakkauttamista. Neuvottelut koskevat yhteensä kuutta henkilöä, joille tullaan tarjoamaan töitä Keskimaan muista yksiköistä, mikäli toiminta päädytään lopettamaan. Mahdollisen lakkautuspäätöksen takana on vuokrasopimuksen loppuminen Kauppakatu 35:n tiloissa.

Osuuskauppa Keskimaa harkitsee Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yökerho Bran toiminnan lakkauttamista. Keskimaa on antanut 21.10.2021 yhteistoimintaneuvotteluesityksen asiaa koskien.

− Bran vuokrasopimus on päättymässä alkuvuonna 2022. Näyttää siltä, että meillä ei ole mahdollista jatkaa yökerhotoimintaa nykyisissä tiloissa. Tämän vuoksi joudumme nyt aloittamaan yt-neuvottelut ja varautua siihen, että joudumme lopettamaan Bran toiminnan, toteaa Osuuskauppa Keskimaan matkailu- ja ravitsemisalan toimialajohtaja Pasi Kunelius.

Yhteistoimintaneuvottelut koskevat koko Bran henkilöstöä, yhteensä kuutta henkilöä. Henkilöstölle tarjotaan töitä ensisijaisesti muista Osuuskauppa Keskimaan yksiköistä, mikäli Bran toiminta päättyy.

Yhteistoimintaneuvottelut alkavat keskiviikkona 27.10.2021 ja niiden osalta noudatetaan kahden viikon neuvotteluaikaa.


Lisätietoja

Osuuskauppa Keskimaa, Pasi Kunelius, toimialajohtaja, pasi.kunelius@sok.fi, 010 767 3060

Osuuskauppa Keskimaa, Katja Ylitalo, ryhmäpäällikkö, katja.m.ylitalo@sok.fi, 010 767 3068