Keskimaa avaa Marks & Spencer -myymälän Jyväskylään 22.10.


21.10.2014

Osuuskauppa Keskimaa avaa uuden Marks & Spencer -myymälän Jyväskylän Sokos-tavarataloon 22.10.2014 klo 12.

Myymälän avaavat virallisesti Osuuskauppa Keskimaan toimitusjohtaja Antti Määttä, Jyväskylän Marks & Spencerin myymäläpäällikkö Una Hirvilammi ja Marks & Spencerin Euroopan toiminnoista vastaava johtaja Francois Smeyers.

”Sokos on ollut yli 50 vuotta Jyväskylän keskustan keskeisin kauppapaikka, jonka ympärille voidaan hyvällä syyllä todeta syntyneen Jyväskylän nykyinen kaupallinen keskusta kävelykatuineen. Vuosikymmenten menestyksen takeena on ollut se, että Sokos on aina seurannut aikaansa ja ottanut rohkeita askelia oman toimintansa kehittämiseksi koko ajan muuttuvassa kilpailutilanteessa. Nyt on jälleen uuden, merkittävän kehitysaskeleen aika. Me Osuuskauppa Keskimaalla olemme ylpeitä siitä, että Suomen ensimmäinen pääkaupunkiseudun ulkopuolella sijaitseva Marks & Spencer -myymälä sijaitsee juuri Jyväskylässä ja tuo näin maan ajanmukaisinta tarjontaa Keskimaan asiakasomistajille”, kertoo Antti Määttä.

”Helsingin lippulaivamyymälän menestyksekkäiden avajaisten jälkeen minulla on ilo palata Suomeen Jyväskylän myymälämme avajaisiin. Marks & Spencer on rakastettu brittiläinen brändi, joka tunnetaan vaatteistaan ja elintarvikkeistaan. Valikoimassamme on huippulaadukkaita tuotteita tyylikkäistä neuleista aina herkullisiin kekseihin”, sanoo Smeyers. ”Nyt voimme toivottaa asiakkaat tervetulleiksi myös upeaan myymäläämme Jyväskylässä.”

Jyväskylän myymälässä on tilaa yhteensä 1 600 neliömetriä kahdessa kerroksessa. Myymälä on toinen seuraavan vuoden kuluessa avattavasta seitsemästä Suomen Marks & Spencer -myymälästä.

Jyväskylän Marks & Spencer sijaitsee Sokos-tavaratalossa ”store in store” -konseptin mukaisesti. Myymälällä on oma sisäänkäynti sekä omat näyteikkunat, somisteet, sovitustilat ja kassat. Myymälässä on laaja valikoima Marks & Spencerin erittäin laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita, kuten naisten ja miesten vaatteita, alusvaatteita ja kauneudenhoitotuotteita. Syksyn muotivaatteiden lisäksi valikoimaan kuuluu yli 250 huippulaadukasta elintarviketuotetta.

Huippulaatua ja varmaa tyyliä vaatemallistoissa

Marks & Spencerin vaatemallistojen tunnuspiirteitä ovat erittäin hyvä laatu ja tyylikkyys. Uuden myymälän valikoimissa on laadukkaita ja ajattomia perusvaatteita, kuten trenssitakkeja, ylellisiä neuletakkeja ja moitteettomasti istuvia pukuja, mutta myös trendikästä käyttömuotia, kuten M&S Collectionin A-linjainen ponte-neulosmekko, Autograph-ratsastussaappaat joustovetoketjulla ja Insolia Flex® -pohjalla sekä Indigo-malliston puuvillainen, tekoturkissomisteinen parkatakki.

Myymälän valikoimissa on myös älykkäitä innovaatioita hyödyntäviä tuotteita, kuten vettä hylkivällä Stormwear™-käsittelyllä viimeisteltyjä farkkuja ja takkeja, vartaloa muotoilevia Waist Sculpt™ -alusvaatteita sekä käyttömukavuutta ja vakautta lisäävällä Insolia™-teknologialla valmistettuja korko- ja tasapohjakenkiä.

Jokaisella Marks & Spencerin omalla vaatemerkillä on tunnusomainen tyylinsä, joten asiakkaiden on helppo löytää omaan makuunsa sopivin vaihtoehto.  Esimerkiksi naisten Autograph-mallisto tarjoaa edulliseen hintaan designer-laatua, hillittyä eleganssia ja ylellisiä materiaaleja. Indigo on muodikas farkkujen ja muiden rentojen vaatteiden mallisto, ja Limited Edition -tuotesarja heijastaa tuoreimpia trendejä ja täydentyy uusilla tuotteilla aina kuuden viikon välein. Miesten M&S Collection -mallistossa on tyylikkäitä, laadukkaita perusvaatteita ja Blue Harbour tuo tuulahduksen klassista brittiläistä tyyliä pikeepaitoineen.

Kaikki talon brändit tuodaan näkyvästi ja selkeästi esiin mallinukein ja somistein, ja asukokonaisuuksia on nähtävillä eri puolilla myymälää asiakkaiden iloksi ja inspiraation lähteeksi.

Erittäin tasokkaita elintarvikkeita

Elintarvikkeissa valikoimamme korostaa M&S-tuotteiden laatua ja herkullista makua. Yli 250 tuotteen valikoimassa on esimerkiksi seuraavia tuotteita:

  • Best of British – perinteisiä brittiläisiä teehetken herkkuja, kuten pikkuleipiä, hilloa, marmeladia ja English Breakfast -teetä. 
  • Makeiset ja herkkulahjat – makeisvalikoimassa on tuotteita arjen herkkuhetkiin, erikoistilaisuuksiin ja lahjatarpeisiin: esimerkiksi Percy pig -makeisia, pehmeää toffeeta, sveitsiläistä suklaata, belgialaista suklaatryffeliä ja hedelmäkarkkeja.
  • Luksus- ja peruskeksit – laaja valikoima pikkuleipiä, kuten Viennese-keksejä ja erityisen suklaisia keksejä, inkivääri- ja mustikkakeksejä, jotka sopivat niin arjen kahvihetkiin kuin juhlapöytäänkin.
  • Suolaiset välipalat – herkkuja muiden kanssa jaettavaksi, kuten pähkinöitä, käsin valmistettuja perunalastuja ja tortilloja.
  • Perustarvikkeet – laaja valikoima hilloja, tee- ja kahvilaatuja ja aamiaismuroja sekä muita innovatiivisia kotikeittiön perustarvikkeita omiin herkkuhetkiin ja vieraiden hemmotteluun.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Tomi Ronkainen, S-ryhmä, Tomi.Ronkainen@sok.fi puh. 010 768 0355
Marks & Spencer , Corporate PR, corporate.press@marks-and-spencer.com puh. +44 20 8718 1919
Kuvia löytyy S-kuvapankista, www.s-kuvapankki.fi.