Keskimaa avaa uuden ravintolan


27.8.2014

Original Sokos Hotel Jyväshoviin avataan perjantaina 29.8. uusi ravintola Social House.

Osuuskauppa Keskimaa uudistaa Original Sokos Hotel Jyväshovin katutason ravintolapalvelut. S-ryhmän ketjuravintoloina toimineet lounas-kahvila Coffee House sekä Public Corner-pub suljetaan. Niiden tilalle rakennetaan bar & cafe Social House.

Ravintolatilojen remontti alkoi elokuun puolen välin jälkeen. Uusi ravintola avataan perjantaina 29.8.

Social Housen ravintolamiljöö tulee olemaan viihtyisä, avara ja selkeä.

– Väliseiniä puretaan pois ja ravintolan värimaailma muuttuu. Hoviraitin kaikki kalusteet uusitaan, mutta osin käytetään myös nykyisiä kalusteita kunnostettuna. Televisioita tulee lisää ja DJ:lle rakennetaan uusi äänentoisto, ravintolapäällikkö Laura Änkilä kertoo.

Social House on nuorekas, rennon trendikäs, tunnelmallinen, viihdyttävä ja sympaattinen Jyväskylän kävelykadun keskeinen kohtauspaikka, joka tarjoaa ravintolapalveluja sekä erilaista ohjelmaa entistä laajemmalle asiakaskunnalle.

–  Kahvilan tuotteistuksessa korostuvat paikallisuus, luomu ja hemmottelu arjen keskellä unohtamatta terveellisiä vaihtoehtoja, kuten suosiotaan kasvattavaa raakasuklaata ja erilaisia smoothieta. Kahvilassa on tarjolla arkisin myös runsas salaattibaari sekä noutopöytälounas, perinteitä ja uusia makuja sopivasti sekoittaen.

Baarin ruokalistalla tarjolla on helppoa, käsin syötävää Street Foodia. Ruoan valmistus tapahtuu Torero-ravintolan keittiössä Jyväshovin toisessa kerroksessa.

Baarin drinkkilistalla korostuvat puhtaat ja selkeät maut sekä laadukkaat ja tuoreet hedelmät, marjat ja yrtit. Esimerkiksi loppukesän juomahittejä tulevat olemaan margaritat, joiden valmistus tapahtuu ammattilaisten voimin ja pieteetillä.

Viinilistalla pääpaino on Street Foodia tukevissa, illanistujaisiin sopivissa viineissä. Kattavat olut- ja siiderivalikoimat vaihtuvat säännöllisesti.

Social House palvelee erittäin pitkillä aukioloajoilla, aamun tunneista viikonloppuisin jopa seuraavan vuorokauden puolelle kello 03 saakka.

– Ohjelmatarjonta lisääntyy. DJ viihdyttää asiakkaitamme aina viikonloppuisin ja ajoittain on tarjolla elävää musiikkia. Urheilutapahtumia seurataan sporttinurkkauksessa. Lisäksi meille tulee lauantaibrunssi sekä elokuvanäytöksiä pari kertaa viikossa. Panostamme palveluun selvästi aiempaa enemmän. Esimerkiksi elokuvanäytösten aikana meillä on aina pöytiintarjoilu.

– Social Housessa aamu alkaa raikkaassa kahvilamiljöössä luomuespressosta valmistetulla cappuccinolla ja paikallisen tuottajan valmistamalla sämpylällä. Lounasaikaan läheisten yritysten työntekijät nauttivat salaattibaarin ja noutopöytälounaan antimista. Illalla blenderit hyrräävät, DJ soittaa hyvää musiikkia ja ihmiset viIhtyvät hyvien juomien ja toistensa seurassa, Laura Änkilä kuvailee.

Coffee Housen ja Public Cornerin kaikille työntekijöille tarjotaan mahdollisuus jatkaa töitä Keskimaassa. Social Houseen tulee myös muutama uusi työpaikka.