Keskimaa avaa uuden yöravintolan


16.9.2010

Keskimaa Osk avaa lokakuussa Jyväskylään uuden yökerhon. Bran avainasioita ovat positiivisuus, yllätyksellisyys, hauskuus, persoonallisuus ja rohkeus.

 – Bra on nuorekkaille, työssäkäyville kaupunkilaisille ja opiskelijoille suunnattu yökerho, joka koostuu kolmesta toisistaan selkeästi erottuvasta osastosta. Yhteensä asiakaspaikkoja on 800. Bra on yllätyksellinen, rento yökerho, jossa voi illan aikana tapahtua mitä vain, kuvailee ravintolapäällikkö Laura Änkilä.

Bran suurin osasto on Bar, jota leimaa hyvät bileet, laaja tanssilattia, ammattimainen baarityöskentely, päivän hitit ja uutuudet. Musiikista vastaavat huippu-DJ:t. Miljöö on trendikäs, värikäs ja viihtyisä.

Bran Beachiltä löytyy aavistuksen hippihenkinen biitsi, oleskelupatio, riippukeinuja ja lepotuoleja. Kalusteet ovat kierrätettyjä. Beach on avoinna viikonloppuiltaisin, ja lisäksi esimerkiksi aina täydenkuun aikaan, jolloin järjestetään full moon partyja.

Kolmas osasto on maskuliininen, jopa autotallimainen Base, jossa omintakeiset DJ:t soittavat sielukasta rytmimusiikkia maustettuna elektronisella meiningillä. Basen ”sieluihin” kuuluu tanssiklubi Blazesta tuttu Lauri Lappalainen.

– Bra on kolmen osaston kokonaisuus, jossa valttejamme ovat hyvä tiimi, upeat fyysiset puitteet, yllätyksellisyys ja spontaanius. Jyväskylän yöelämä saa Brasta uuden johtotähden, Laura Änkilä ennakoi.

Bra avataan Sokos Hotel Jyväshovin alakertaan, yökerho Nightin paikalle.

– Yöravintolatoiminta toteutetaan nykymallin mukaisesti S-ryhmässä ketjun sijasta alueellisin ratkaisuin. Jyväskylässä yöravintoloiden elinkaaret ovat lyhentyneet entisestään ja kilpailutilanne kiristynyt. Jatkuva uudistuminen on ainoa keino pysyä tällä ravintolasektorilla kehityksen kärjessä, korostaa Sokos Hotel Jyväshovin hotellinjohtaja Jouko Välisaari.

Night on viimeistä päivää avoinna lauantaina 18. syyskuuta.

Tilojen täydellisen uudistuksen jälkeen Bra avataan torstaina 7. lokakuuta, jolloin Jyväskylän valtaa Suomen legendaarisimmaksi opiskelijatapahtumaksi tituleerattu Kauppakadun Appro.

– Bran avajaisbileet jatkuvat viikonlopulle asti, Laura Änkilä ja Jouko Välisaari lupaavat.

Katso avajaisviikonlopun ohjelma.

Bra on avoinna tiistaista sunnuntaihin. Ikäraja on perjantaisin 20 ja lauantaisin 22 vuotta.