Keskimaa avaa uusia autoilijan palveluja Vaajakoskelle


13.11.2017

Osuuskauppa Keskimaa vahvistaa palvelutarjontaansa Vaajakoskella. S-market Vaajalan yhteyteen avataan perjantaina 17.11. ABC CarWash-autopesupalvelu sekä ABC-polttonesteautomaattiasema.

– Kuluttajat arvostavat helppoa asiointia yhä enemmän, mikä näkyy myös palvelujemme kehittämisessä. Vaajakoskelle saadaan nyt entistä monipuolisempi ja palvelevampi kokonaisuus: samalla käynnillä onnistuu kätevästi ruokaostosten tekemisen lomassa auton peseminen ja tankkaaminen, toimialajohtaja Heikki Tervanen kuvailee.

Vaajalan ABC CarWash on parasta, mitä autopesutekniikka tänä päivänä tarjoaa. Laadukkaampaan pesujälkeen vaikuttaa muun muassa se, että auton eri osiin voidaan käyttää erilaisia pesuaineita eri vuodenaikoina. Lopputuloksessa näkyvät myös uudenlaiset korkeapainesuuttimet sekä harjalliset pyöräpesurit. 

– Vaajalassa pääsee nauttimaan paitsi entistä puhtaammasta autosta, myös itse pesukokemuksesta. Siihen sisältyy esimerkiksi laavavaahtoputous, joka on valaistu väriä vaihtavilla ledeillä. Näyttävää vaahtoputousta on vaikea kuvailla sanoin, joten se kannattaa itse kokea.

Vaajalan ABC CarWash on käytössä ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Valittavana on neljä laadultaan ja sisällöltään erilaista pesuvaihtoehtoa.

Uusi ABC-polttonesteautomaatti korvaa Leppävedentien toisella puolella sijainneen vanhan ABC-automaatin.

Uudella mittarikentällä on neljä tankkauspistettä eli tuplasti aiempaa enemmän. Myynnissä on kolmen sijasta peräti viisi polttoainelaatua: 95 E10, 98 E5, Eko E85, Smart Diesel sekä tavallinen diesel.

Syksyn aikana myös Vaajalan liikennejärjestelyjä on selkeytetty ja sujuvoitettu.

Pysäköintialueelle johtavaa alkuperäistä liittymää Asemakadun yläpäässä on parannettu, ja alemmas saman kadun varteen on avattu kokonaan uusi ulosajoliittymä. Liikkumista helpottaa lisäksi uusi ajoväylä, joka johtaa ABC-autopalvelualueelta S-marketin takaa radan vierustaa pitkin Asemakadulle. Näin mahdollistuu ajaminen S-marketin ja vanhan tehtaan ympäri.

ABC-mittarikenttä ja ABC CarWash vähentävät S-market Vaajalan piha-alueelta vain viitisentoista autopaikkaa. Pysäköintiruutuja on edelleen käytössä lähes 400.

Vaajakoskella Urheilutien ja Leppävedentien kulmauksessa sijaitsevan vanhan ABC-automaatin purkaminen käynnistyy pikimmiten. Tontti aidataan työmaa-alueeksi ja sen talvikunnossapito päättyy. Jakelumittarit ja polttonestesäiliöt tullaan kierrättämään ja ottamaan huollon jälkeen uudelleen käyttöön jossain muussa Keskimaan ABC-palvelupisteessä.

– Mittarikentän purkamisen ja maaperäselvityksen jälkeen käynnistämme kaavamuutoksen, joka mahdollistaisi tontin myymisen asuntotuotantoon, kiinteistöjohtaja Matti Vihinen selvittää.

ABC-mittarikentän ja ABC CarWashin avajaisia vietetään perjantaina 17.11. Avajaisviikonlopun aikana uusia palveluja tehdään asiakkaille tutuiksi hyvillä tarjouksilla.