Keskimaa investoi autonpesupalveluiden kehittämiseen – Äänekosken ABC-autopalvelualue uudistuu

28.4.2021

Osuuskauppa Keskimaa investoi autonpesukauppaan. Kevään aikana Keskimaa on avannut uuden ABC Carwash -palvelun Prisma Palokankeskuksen yhteyteen. Äänekosken ABC-autopalvelualue uudistetaan kokonaisvaltaisesti autopesupalvelun ja mittarikentän osalta kesän jälkeen.

Äänekosken ABC Carwash -autopesupalveluihin tehdään kokonaisvaltainen uudistus. Kesän jälkeen käynnistyvässä uudistuksessa peruskorjataan pesuhallikiinteistö sisä- ja ulkopintojen osalta, uusitaan autonpesukone ja päivitetään ABC-ilme. Lisäksi ABC-aseman mittarikentän jakelumittarit sekä maksuautomaatit uudistetaan.

− Äänekosken ABC-autopalvelualueen yli 10 vuotta vanha autopesukone alkaa olla käyttöikänsä päässä ja myös pesuhalli vaatii perusteellista kunnostusta. Uudistamme Äänekosken ABC autopalvelualueen kokonaisuuden mittarikenttää myöten ja raikastamme myös ulkoisen ilmeen. Haluamme tarjota asiakkaillemme entistä sujuvamman mobiiliasioinnin nykyaikaisilla laitteilla, toteaa Osuuskauppa Keskimaan liikennemyymälä- ja polttonestekaupan toimialajohtaja Heikki Tervanen.

Äänekosken ABC-autopalvelualueen uudistuksen on määrä valmistua vuoden loppuun mennessä. Kokonaisinvestointi ABC Carwashin ja ABC polttonestejakelun osalta ovat lähes 350 000 euroa.

Uusi ABC Carwash Prisma Palokankeskus on avattu

Prisma Palokankeskuksen ABC-autopalvelualueelle on avattu uusi ABC Car Wash-palvelu.
− Ostimme vuoden alussa Prisman sivupysäköintialueella sijaitsevan pesuhallin Keskimaan omistukseen. Kevään aikana olemme uusineet kokonaan autonpesulaitteiston, kunnostaneet rakennuksen sisäosat ja tuoneet halliin ABC-ilmeen. Tämän vuoden kuluessa viimeistelemme vielä hallin ulkoisen ilmeen ja hintanäytöt. Tämä meidän uusin autonpesuyksikkömme vastaa asiakkaidemme toiveisiin autonpesupalvelujen lisäämisestä Palokan alueella, Tervanen kertoo.

ABC Carwash Prisma Palokankeskuksen kokonaisinvestointi on ollut noin 300 000 euroa.

Keskimaa on investoinut viime vuosina merkittävästi autonpesupalveluihin. Viime vuonna Keskimaa rakennutti kahden pesukoneen autonpesuhallin Prisma Keljonkeskukseen ja toissa vuonna uudistettiin ABC Palokan liikennemyymälän yhteydessä oleva autonpesupiste.
− Autonpesukauppa kehittyy ja kasvaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme uusimman autonpesuteknologian mukaiset sujuvat autonpesuratkaisut ja kasvattaa autonpesupalveluja asiakkaidemme odotusten mukaisesti, Tervanen summaa.


Lisätietoja

Osuuskauppa Keskimaa, Heikki Tervanen, liikennemyymälä- ja polttonestekaupan toimialajohtaja, 010 767 3064, heikki.tervanen@sok.fi