Keskimaa laajentaa Konneveden Salea


16.9.2016

Osuuskauppa Keskimaa parantaa omistajilleen suunnattuja palveluja Konnevedellä.

Osuuskauppa Keskimaan Sale-myymälää laajennetaan. Laajennusosan rakentaminen käynnistyy maansiirtotöillä ensi viikolla.

Kaupan aukioloaikojen sääntelyn purkaminen mahdollistaa Salen laajentamisen pitkistä aukioloajoista tinkimättä.

– Konneveden myymälä on jo nyt myynniltään Keskimaan suurin Sale, jossa etenkin kesäaikaan on ollut akuuttia tilantarvetta. Laajennus valmistuu alkukeväällä 2017, minkä jälkeen Konneveden Sale on valmis palvelemaan entistä monipuolisemmin niin alueen väestöä kuin kesäasukkaita, ryhmäpäällikkö Jarno Minkkinen kuvailee.

Salen laajennusosa nousee nykyisen myymälän ja Leskenpolun väliin. Myyntiala kasvaa 190 m2, yhteensä lähes 600 neliöön.

– Myymälän yleisilme avartuu ja selkeytyy. Valikoimat laajenevat kaikissa tuoteryhmissä. Noin 1 000 uutta tuotetta kasvattaa kokonaisvalikoiman yli 6 000 tuotteeseen. Valikoima on Keskimaan Sale-myymälöiden laajin. Tuotteet saadaan myös entistä paremmin esille ja niiden saatavuus paranee.

Saleen tulee moderni, asiointia nopeuttava pullonpalautus. Kassojen määrä kasvaa kolmeen. Osa hyllykalusteista uusitaan. Uudet kylmäkalusteet varustetaan energiaa säästävillä ovilla.

– Palvelun parantumisen ohella laajennus helpottaa henkilökunnan työskentelyä ja tavaroiden käsittelyä, Jarno Minkkinen toteaa.

Konneveden Sale palvelee normaalisti laajennus- ja uudistustöiden ajan.

Kokonaisinvestointi on noin 700 000 euroa.

Konneveden Sale avattiin 16.6.2005. Sitä ennen kului liki parikymmentä vuotta niin, ettei Konnevedellä ollut tarjolla osuuskaupan palveluja lainkaan. Edellinen myymälä lopetettiin kannattamattomana vuonna 1987.

Lisätietoja:

Ryhmäpäällikkö Jarno Minkkinen, 050 3212 631