Keskimaa myi päivittäistavarakauppa- ja liikennemyymäläkiinteistöjä Trophille


15.1.2018

Kaupan kohteena oli noin 12 000 neliömetrin liikepaikkakiinteistökokonaisuus, joka koostui kuudesta S-marketista, yhdestä Salesta ja yhdestä ABC-asemasta. Myytävät kohteet ovat S-market Palokka, S-market Kuokkala, S-market Muurame, S-market Keuruu, S-market Korpilahti, S-market Lievestuore, Sale Hankasalmi ja ABC Keuruu. Keskimaa solmi kaupan yhteydessä pitkäaikaiset vuokrasopimukset kaikkiin kohteisiin.
Osuuskauppa Keskimaan tavoitteena oli keventää tasetta ja varmistaa pitkäaikaisilla vuokrasopimuksilla liiketoiminta nyt myydyissä kohteissa. Ostajaksi valikoitui vakavarainen omistaja ja vuokranantaja Keskimaan näkökulmasta. Keskimaan ja muiden kyseisissä liikepaikoissa toimivien yritysten liiketoiminta jatkuu kaikissa myydyissä kohteissa kuten tähänkin asti, toteaa Keskimaan talousjohtaja Niko Toivanen.
Olemme tyytyväisiä tehtyyn kauppaan. Ostetut kohteet täydentävät erinomaisesti Trophin suomalaista kiinteistösalkkua ja investoimme mielellämme elinvoimaiselle Jyväskylän talousalueelle. Sujuva transaktioprosessi loi hyvän pohjan pitkäaaikaiselle yhteistyölle Osuuskauppa Keskimaan kanssa, sanoo Trophin toimitusjohtaja Jan Björk.