Keskimaa on avannut Laukaan ABC-automaatin


16.12.2010

Keskimaa Osk on avannut uuden polttonesteen jakelupisteen Laukaan keskustan tuntumaan.

ABC Laukaa on Keskimaan 32. polttonesteen jakelupiste. Liikennemyymälä- ja polttonestekaupan toimialajohtaja Heikki Tervanen iloitsee siitä, että asiakasomistajien palvelut jälleen paranevat ja ostojen keskittäminen helpottuu.  

– ABC-automaattien verkostossamme on ollut selkeä puute Laukaan suunnalla. Olemmekin saaneet Laukaan kirkonkylällä asuvilta asiakasomistajiltamme poikkeuksellisen paljon polttonestejakelua koskevia toiveita, sillä tähän asti heille lähimmät ABC-tankkauspisteet ovat sijainneet Lievestuoreella, Jyväskylässä, Suolahdessa ja Hirvaskankaalla.

Uuden polttonesteautomaatin rakentaminen käynnistyi lokakuun alkupuolella vajaan kilometrin päässä Laukaan keskustasta, Jyväskyläntien ja Raunilantien risteyksessä.

Rakentamisen kokonaiskustannukset ovat noin 350 000 euroa. Hankkeen toteutuksesta on vastannut Asennusliike Lahtinen Oy.

Automaatin teknisessä toteutuksessa on noudatettu polttonesteen jakeluasemia koskevia, lähivuosina tiukentuvia säädöksiä. Turvatasoa on nostettu entisestään muun muassa teknisiin rakenteisiin, maaperän ja pohjaveden suojeluun, jätevesien johtamiseen ja käsittelyyn sekä ilmaan tulevien päästöjen rajoittamiseen liittyvissä asioissa.