Keskimaa on myynyt lämmitysöljyä keskisuomalaisiin koteihin jo 20 vuoden ajan


10.10.2017

Keskimaalta yli tuhannen litran lämmitysöljytilaukset toimitetaan perille aina ilman toimitusmaksuja.

Lämmitysöljyä tilataan koteihin usein vain kerran tai pari vuodessa. Kauppa on usein myös yksi vuoden suurimmista kertaostoista ja hintaerot myyjien välillä ovat usein verrattain pieniä. Näistä syistä ei ole ollenkaan hullumpi ajatus istahtaa hetkeksi alas ja käyttää tovi hintojen vertailuun. Kaikki keskeiset myyjät tarjoavatkin nykyään verkkosivuillaan laskurit hintojen vertailun helpottamiseksi ja tilauksenkin voi tehdä netissä kellonajasta piittaamatta.

Tilaa lämmitysöljy kotiisi helposti verkosta silloin, kun se sinulle itsellesi parhaiten sopii. Sivulta abckeskimaa.fi tarkistat hinnat sekä kesä- että talvilaatuiselle lämmitysöljylle ja teet tilauksen ilman rekisteröitymistä tai kirjautumista.

Lämmitysöljy on toimitusmyyntiä, jossa öljyauton kuljettaja toimittaa öljyt kotisäiliöön tilauksesta. Toimitetun määrän mukainen litrantarkka lasku seuraa sitten postissa perässä. Toimitusmyynnin ehdot ovat pääosin toimijoilla samankaltaiset, mutta niiden välillä on erojakin.

Keskimaalta yli tuhannen litran lämmitysöljytilaukset toimitetaan perille aina ilman toimitusmaksuja. Maksat siis vain öljystä. Lisäksi voit maksaa öljyn kätevästi jopa puolen vuoden kuluessa kuukauden välein erääntyvinä laskuina. Laskuille voit myös halutessasi itse valita eräpäiväksi sopivan kuukauden päivän.

Keskimaan myymästä lämmitysöljystä maksetaan omistajille Bonusta normaalin ostokertymän mukaan. Öljymyyntisivumme abckeskimaa.fi kautta voit tarkistaa, kuinka iso vaikutus Bonuksella on öljyostossa.
Bonus on parhaimmillaan jopa 5 % laskun loppusummasta ja Keskimaan omistajille tämän rajan saavuttamiseksi riittää usein jo pelkkä öljytilauskin, talouden muista ostoksista puhumattakaan.”