Keskimaa rakentaa uuden S-marketin Korpilahdelle – rakentaminen alkaa heinäkuussa


9.6.2023

Osuuskauppa Keskimaan hallitus on tehnyt päätöksen myyntipinta-alaltaan noin 1000 neliöisen S-marketin rakentamisesta Korpilahdelle. Rakennusprojekti alkaa heinäkuussa ja sen on määrä valmistua kesällä 2024.

Osuuskauppa Keskimaa osti maaliskuussa 2022 Korpilahden keskustassa sijaitsevan Kiinteistöosakeyhtiö Korpilahden Liiketalon, joka purettiin tämän kevään aikana. Uusi S-market rakennetaan puretun liiketilan paikalle Korpilahden keskustaan Korpilahdentien varrelle.

− Maaliskuun lopulla kerroimme suunnitelmistamme uuden S-marketin rakentamisesta Korpilahdelta purettavan liikekiinteistön paikalle. Olemme erittäin iloisia, että Keskimaan hallitus hyväksyi investoinnin ja pääsemme nyt vauhdikkaasti edistämään hanketta Korpilahdella. Rakentaminen päästään aloittamaan jo heinäkuussa, iloitsee Osuuskauppa Keskimaan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Vesa Kyllönen.

Nykyinen S-market Korpilahti palvelee normaalisti uuden myymälän rakennusprojektin ajan. Uusi S-market on määrä päästä avaamaan kesällä 2024.

− Meidän nykyiset tilamme S-market Korpilahdella ovat olleet auttamattomasti liian ahtaat, niin myymälän kuin parkkipaikkojenkin osalta. Pääsemme nyt rakentamaan Korpilahdelle nykyaikaisen ja uuden konseptin mukaisen S-marketin. Myymälän suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota energiatehokkuuteen niin talotekniikan kuin myymäläkalusteidenkin osalta. Myymäläpinta-alaltaan uudesta S-marketista rakennetaan 1,5-kertainen nykyiseen myymälään verrattuna, avaa Osuuskauppa Keskimaalla projektista vastaava ryhmäpäällikkö Mikko Lehtinen suunnitelmia.

− Lähdemme rakentamaan kauppaa paikallisten asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille entistä laajemmat valikoimat ja kokonaisvaltaisesti miellyttävä ostokokemus nykyaikaisissa tiloissa. Myös työntekijöiden näkökulmasta uudet tilat tehostavat työskentelyä. Viihtyisämpi myymälä on niin asiakkaiden kuin henkilökunnankin etu, jatkaa Lehtinen.

Uuden S-market Korpilahden kokonaisinvestointi on noin 5,65 miljoonaa euroa.

Lisätiedot

Osuuskauppa Keskimaa, market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Vesa Kyllönen, 010 767 3021, vesa.kyllonen@sok.fi
Osuuskauppa Keskimaa, ryhmäpäällikkö Mikko Lehtinen, 010 767 3032, mikko.lehtinen@sok.fi