Keskimaa uudisti Sale Kannonkosken – avajaiset 14.6.


11.6.2018

Osuuskauppa Keskimaan Sale Kannonkosken uudistus on valmis. Valikoima on suunniteltu juuri kannonkoskelaisia varten. Irtokarkit ja uudet automaattiset ulko-ovet ovat erityinen ilon aihe. Avajaisia vietetään torstaina 14.6.

– Selkeän ja raikkaan ilmeen saanut myymälä vastaa aiempaa paremmin paikallisiin tarpeisiin. Remontissa huomioitiin myös energiatehokkuus ja hiilijalanjälki muuttamalla kylmäkalusteet ovellisiksi. Uudistimme myymälän asiakkaidemme toiveiden mukaisesti ympäristönäkökulma huomioiden, kiteyttää ryhmäpäällikkö Jarno Minkkinen

Ennen Salen uudistusta tehtiin asiakkaille Facebook-kysely, jossa kartoitettiin heidän toiveitaan. 

– Näin saimme uudistuksesta juuri sitä, mitä kannonkoskelaiset hyvältä ruokakaupalta odottavat. Erityinen ilon aihe ovat automaattiset ulko-ovet, jotka helpottavat asiointia huomattavasti. Tuotevalikoima on kasvanut esimerkiksi lihajalosteissa, eineksissä ja kotimaisissa kasviksissa. Lisäksi Kannonkoskella pitkään odotetut irtokarkit sekä valikoimiltaan laajentuneet välipalat ja jogurtit ilahduttavat asiakkaitamme, myymäläpäällikkö Hannu Hertteli kertoo. 

Mittavassa remontissa uudistettiin kylmälaitteet, hyllyt, valaistus sekä ilmastointi ja lämmön talteenotto energiatehokkaiksi. 

Asiakkaamme ovat seuranneet Salen remontin edistymistä suurella mielenkiinnolla ja kannustaneet uudistuksen keskellä. Keskimaa haluaa olla kehittämässä entistä parempia palveluja Kannonkoskella, Hertteli jatkaa. 

Uudistuneen Sale Kannonkosken avajaisia vietetään torstaina 14.6. Silloin on tarjolla kakkukahvit ja mukavia yllätyksiä. 

Uudistuksen kustannukset olivat noin 400 000 €.