Keskimaan Paviljonki Ravintoloiden sopimuskausi Jyväskylän messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa päättyy


26.4.2022

Osuuskauppa Keskimaan ravintolatoiminnan sopimuskausi Jyväskylän Messujen messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa päättyy kesäkuun loppuun 2022. Paviljonki Ravintoloiden toiminta messukeskuksessa loppuu sopimuskauden päätyttyä.

Osuuskauppa Keskimaan Paviljonki Ravintoloiden toiminta messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa päättyy sopimuskauden loputtua 30.6.2022. Osuuskauppa Keskimaa on käynyt asiaa koskien muutosneuvottelut, ja kaikille Paviljonki Ravintoloiden 17 työntekijälle tullaan tarjoamaan töitä Keskimaan muista ravintoloista.

− Vuosien yhteistyö Jyväskylän Messujen ravintolatoiminnan osalta päättyy hyvässä hengessä. Osuuskauppa Keskimaan intresseissä on jatkossakin kehittää messu- ja tapahtumatoimintaa Jyväskylässä, olemmehan osaomistaja Jyväskylän Messut Oy:ssä ja Solo Sokos Hotel Paviljonki sijaitsee aivan Paviljongin välittömässä läheisyydessä, toteaa Osuuskauppa Keskimaan toimitusjohtaja Antti Määttä.

Kaikki Paviljonki Ravintoloiden työntekijät työllistetään Keskimaan muihin ravintoloihin.

− Kokous- ja juhlatoimintamme tulee jatkossa keskittymään hotelliemme lisäksi kesällä avattavaan Sataman Viiluun, toteaa Osuuskauppa Keskimaan matkailu- ja ravitsemisalan toimialajohtaja Pasi Kunelius.

Osuuskauppa Keskimaan Paviljonki Ravintolat on vastannut messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin ravintolapalveluista vuodesta 1998 alkaen.

 


Lisätietoja

Osuuskauppa Keskimaa, Antti Määttä, toimitusjohtaja, kauppaneuvos antti.maatta@sok.fi, 010 767 3011

Osuuskauppa Keskimaa, Pasi Kunelius, toimialajohtaja, pasi.kunelius@sok.fi, 010 767 3060