Keskimaan S-market Kolmikulman myymäläuudistus on valmistunut


11.12.2019

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan S-market Kolmikulman myymäläuudistus on valmistunut. Uudistuksessa myymälä on saanut uuden S-market -ilmeen mukaiset modernit myymälätilat. Myymäläuudistuksen painopisteitä ovat olleet yleisesti myymälän viihtyisyyteen panostaminen sekä ostokokemuksen parantaminen entistä helpommaksi ja nopeammaksi. Lounasasiakkaiden tarpeet on huomioitu erityisesti.

S-market Kolmikulma on kokenut syksyn aikana täydellisen uudistuksen, kun myymälä on saanut uuden S-market -ilmeen. Remontin aikana kaikki kylmäkalusteet on vaihdettu uusiin energiatehokkaisiin ovellisiin hiilidioksidikalusteisiin. Lisäksi myymälän valikoimia on päivitetty vastaamaan entistä paremmin kaupunkilaisten asiakkaiden odotuksia ja tarpeita. Valikoimiin on lisätty mm. kylmiä juomia jopa yli 100 uudella tuotteella. Raikkaan myymäläilmeen lisäksi remontin myötä myös henkilökunta on saanut uudet toimisto- ja sosiaalitilat. Myymäläuudistuksen investointi on ollut noin 900 000 €.

− Uudistuksessa olemme halunneet erityisesti helpottaa nopeaa ostamista, esim. lounasasiakkaat olemme huomioineet sillä, että valmisruoat on siirretty sisäänkäynnin läheisyyteen. Asiakkaidemme toiveiden mukaisesti paransimme merkittävästi myös paistopisteen valikoimaa. On mahtavaa, että saamme nyt tarjota asiakkaillemme nykyaikaiset ja tyylikkäät myymälätilat keskustassa, iloitsee S-market Kolmikulman marketpäällikkö Anne Sainio.

Osuuskauppa Keskimaa on jo aiemmin tänä vuonna uudistunut neljä S-marketia maakunnassa: S-market Laukaan, S-market Saarijärven, S-market Suolahden sekä S-market Viitasaaren. Lisäksi marraskuussa juhlittiin uudistuneen S-market Kuokkalan avajaisia Jyväskylässä.

− Keskimaa on investoinut tämän vuoden aikana merkittävästi marketien uudistamisiin. Olemme keväällä uudistaneet jo neljä S-marketia maakunnan puolella ja näiden lisäksi vielä loppuvuoteen S-market Kuokkalan ja S-market Kolmikulman Jyväskylässä. Vuodenvaihteen jälkeen aloitamme Jyväskylän Kauppakeskus Sokkarissa sijaitsevan Mestarin Herkun uudistuksen. Haluamme panostaa myymälöihimme ja tarjota asiakkaillemme entistä paremman ja nykyaikaisen ostokokemuksen, toteaa ryhmäpäällikkö Jarno Minkkinen Osuuskauppa Keskimaalta.

S-market Kolmikulman uudistuneen myymälän avajaisia juhlitaan avajaistarjousten sekä ajankohtaan sopivasti glögin ja joulutorttujen merkeissä torstaina 12.12.19. Avajaisissa pääsee myös maistelemaan uuden appelsiinimehukoneen raikasta juomaa.