Konnevedellä juhlitaan tänään uudistunutta Sale-myymälää


6.4.2017

Osuuskauppa Keskimaa on parantanut omistajilleen suunnattuja palveluja Konnevedellä. Laajennetun ja uudistetun Salen avajaisia vietetään tänään torstaina 6.4.

Konneveden Sale on Keskimaan suurin Sale-myymälä myyntilukuina, ja nyt myös neliömäärällä mitattuna.

– Etenkin kesäaikaan meillä on ollut aiemmin akuuttia tilantarvetta. Nyt laajennuksen valmistuttua palvelemme entistä monipuolisemmin sekä Konnevedellä vakituisesti asuvia että kesäasukkaita. Lähtökohtana uudistukselle oli tehdä Konneveden paras kauppa. Uskallan sanoa, että olemme siinä onnistuneet, myymäläpäällikkö Sami Saavalainen kuvailee.

Salen myyntiala on kasvanut kolmanneksella, lähes 600 neliöön. Valikoimat ovat kasvaneet kaikissa tuoteryhmissä, yhteensä yli 6 000 tuotteeseen. 1 000 uudesta tuotteesta 120 on otettu valikoimiin asiakkaiden myymälässä ja somessa esittämien toiveiden perusteella.

– Lisäyksiä on asiakastoiveiden perusteella tehty paikallisiin sekä luomu- ja vegetuotteisiin. Ja kesäaikaan esimerkiksi grillattavien tuotteiden valikoima kasvaa merkittävästi edellisvuosiin verrattuna.

Salen hintatasoonkin uudistus vaikuttaa.

– Tarkoitus on edelleen halpuuttaa hintoja. Hinnan takia asiakkaillamme ei ole syytä lähteä kauemmas kauppaan ja kuljetella ruokaa pitkiä matkoja, Saavalainen korostaa.

Avarassa ja selkeässä myymälässä on uudistettu myös pullonpalautusautomaatti. Kassoja on nyt kahden sijasta kolme. Energiatehokkuutta on parannettu kylmäkalusteiden ovilla sekä led-valaistuksella. Piha-alueen ABC-automaatille on asennettu kierrätettynä ja kunnostettuna Seppälän Prisman tontilla aiemmin käytössä olleet jakelumittarit.

Konnevedellä juhlitaan Salen uudistuksen valmistumista tänään muun muassa kakkukahvien, grilliarvonnan ja avajaistarjousten merkeissä.  Kevään ja alkukesän aikana suunnitteilla on lisää tapahtumia, muun muassa vapun ja äitienpäivän aikaan.