Kukkakauppa Ilona avataan Prisma Palokan yhteyteen


25.5.2023

Osuuskauppa Keskimaa avaa Prisma Palokan yhteyteen kukkakauppa Ilonan Jyväskylässä. Palokkaan avattava Ilona on kolmas Keskimaan Prismojen yhteydessä palveleva kukkakauppa. Kukkakauppa Ilonan avajaisia vietetään perjantaina 26.5.2023.

Keskimaa avasi ensimmäisen Kukkakauppa Ilonan Prisma Keljon yhteyteen vuonna 2020 Keljon Prisman myymäläuudistuksen yhteydessä. Prisma Seppälän yhteyteen Ilona avattiin alkuvuodesta 2022, joten Ilona Palokan avauksen jälkeen jokaisen Keskimaan Prisman yhteydestä on kukkien sidontapalvelu. Kukkakauppa Ilonan kolmen toimintavuoden aikana palvelukokonaisuutta on kehitetty määrätietoisesti.

− Olemme todella iloisia, että pääsemme nyt laajentamaan kukkakauppa Ilonan palvelut myös Palokan Prisman yhteyteen. Kukkapalveluiden kysyntä on kasvanut viimeisten vuosien aikana, joten palvelua on jo kovasti odotettu Palokkaan, toteaa Prisma Palokan johtaja Tommi Viitanen.

Kukkakauppa sijaitsee keskeisellä paikalla Prisman kassalinjaston läheisyydessä. Ilona työllistää Palokassa alkuun kolme floristia/puutarhuria, jotka työskentelevät sekä Palokan että Keljon Ilonoissa. Kukkakauppa Ilonan sidontatyöt voi tilata joko suoraan paikan päällä asioimalla, puhelimitse, sähköpostitse tai verkkopalvelun kautta.

− Asiakkaat arvostavat, että saavat hankittua kauniisti sidotut kukat arkiostosten yhteydessä. Palveluumme kuuluu monipuolisesti kukkien sidontatyöt asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Myymme yhtä lailla valmiiksi sidottuja kimppuja, jotka on helppo napata matkaan mukaan kuin juhliin ennakkoon tilattavia kokonaisuuksia, kertoo Ilona Palokan kukkapalveluista vastaava myyntipäällikkö Tuija Jussinoja-Nissinen.

− Kevät on tunnetusti kiireistä aikaa kukkakaupoissa, joten olemme erittäin tyytyväisiä, että ehdimme avaamaan Ilonan Palokkaan juuri ennen kesän valmistujaisjuhlia, Ilonan työryhmä iloitsee.

Kukkakauppa Ilona Palokan avajaiset ovat perjantaina 26.5.2023 klo 10, avauksen suorittaa Osuuskauppa Keskimaan toimitusjohtaja Antti Määttä.

Kukkakauppa Ilona Palokka palvelee arkisin klo 10–19 ja lauantaisin klo 9–18. Ilonan aukioloaikojen ulkopuolella Ilonan valmiiksi sidottuja kimppuja on mahdollista ostaa Prisman puolelta.

www.kukkakauppailona.fi

Lisätietoja:

Osuuskauppa Keskimaa, Prismajohtaja Tommi Viitanen, tommi.viitanen@sok.fi, 010 767 3509
Osuuskauppa Keskimaa, myyntipäällikkö Tuija Jussinoja-Nissinen, tuija.jussinoja-nissinen@sok.fi, 010 767 3550