Kuukauden idea: yksikin yö on tarpeeksi


1.1.2017

Viikonloppu lähestyy ja vapaat kaksi päivää houkuttelevat. Kiireisen arjen vastapainoksi olisi kivaa keksiä jotain aivan muuta. Yksikin yö poissa kotoa tekee ihmeitä – näillä vinkeillä saat miniloman onnistumaan.

Hotellin muhkeat sängyt, puhtaat valkeat lakanat ja herkkuja notkuvat aamiaispöydät – tai kenties jopa aamiainen suoraan sänkyyn? Ja se huoneen hiljaisuus… kukaan ei kysy mitään, kukaan ei vaadi liikahtamaan yhtään minnekään. Tasokkaassa hotellissa aika pysähtyy ja vihdoinkin huomion keskipisteenä olette vain sinä ja rakkaasi. Jo yhden yön visiitti hotelliin auttaa irtautumaan arjesta.

 

Kaksi tornia

Laatu ennen määrää, vai mitä? Kun on kyse vain yhden yön minibreikistä, kannattaa satsata tunnelmaan ja luksukseen. Laatutietoisen valinta on yksilöllinen ja tyylikäs Solo-hotelli. Solo-tyypin hotellit on suunniteltu niin, että niissä yhdistyvät uniikki design, taide, kulttuuri, historia, huippuunsa hiotut yksityiskohdat ja ykkösluokan palvelu. Rentouttavaa viikonloppumatkaa suunnittelevan kaksi suosikkia ovat Helsingissä ja Tampereella sijaitsevat Solo Sokos Hotel Torni ja Solo Sokos Hotel Torni Tampere.

 

Helsingin Torni on kaupungin sydämessä elävä, vuonna 1931 avattu klassikko. Maineikas hotelli on täynnä tarinoita ja se on nähnyt vuosikymmenien saatossa mitä erilaisimpia käänteitä aina talvisodan ulkomaalaisista toimittajista Neuvostoliiton valvontakomissioon ja helsinkiläisten boheemien viinanhuuruisiin kokoontumisiin. Nykyisin Torni tarjoaa ainutlaatuiset ja tunnelmalliset puitteet täydelliseen minilomaan Helsingin keskellä. Miltä kuulostaisi lasillinen kaupungin kattojen yllä Ateljee Barissa tai hemmotteluvierailu Tornin Living Day Spassa?

 

Solo Sokos Hotel Torni Tampere puolestaan on uudenlainen hotellielämys Tampereen ydinkeskustassa. Tässä modernissa, 88 metriä korkeassa hotellissa koet kaupungin uusin silmin: viimeistään nauttiessasi lempidrinkkiäsi kattojen yllä. Hotellin 25. kerroksessa sijaitseva Moro Sky Bar kattoterasseineen onkin kaupungin suosituin kohtaamispaikka.

 

Vai sittenkin ulkomaille?

Mikäli miniloma ulkomailla kiinnostaa, ei Solo-laadusta tarvitse tinkiä. Ota suunnaksi Tallinnan Solo Sokos Hotel Estoria tai jompikumpi Pietarin laatuhotelleista. Tallinnan Estoriassa yhdistyvät laatu ja kiehtovat kertomukset Virosta, kun jokainen hotellin 93 huoneesta kertoo yhden kiinnostavan tarinan. Tallinnaan tutustumisen lisäksi Estoriasta löytyy herkullinen Solo-aamiainen ja täydelliset yöunet. Pietariin suunnattaessa puolestaan yksilöllinen laatu, tarkat yksityiskohdat ja ripaus luksusta asuvat Solo Sokos Hotel Palace Bridgessä sekä Solo Sokos Hotel Vasilievskyssä. Mikä olisikaan rentouttavampaa, kuin suunnata romanttiselle hemmottelulomalle naapurimaan kulttuuripääkaupunkiin?